søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Dubrovnik

Fly til Dubrovnik

Det er rimelig og praktisk å reise med oss til Adriaterhavets perle Dubrovnik. Den korteste flytiden til Dubrovnik fra Oslo tar ca. 5 timer og selv om det er kort reisetid så gjør vi alt vi kan for at reisen blir behagelig for deg. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser - alt dette er naturligvis helt gratis.

Faktisk er alt inkludert i din flybillett både før, under og etter din reise:

  • Online sjekk inn
  • 24 timers åpent kjøp
  • Valg av sete 22 timer innen avgang
  • Kaffe og te
  • Dagens aviser i SAS App
  • Opptil 90% barnerabatt

 

Fly til Dubrovnik med SAS og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen. Hos oss har du 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via internett og du kan velge sete 22 timer innen avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn dersom du reiser med spedbarn, og vi forsøker så langt det er mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Dubrovnik med SAS, og la reisen bli en del av opplevelsen!

Vi har direkteruter til Dubrovnik

Vi tilbyr direkteruter til Dubrovnik og flyr deg rett til Dubrovnik lufthavn som ligger omtrent 15 km unna denne vakre kroatiske byen.

 

Opptil 90% barnerabatt

Når du flyr med oss til Dubrovnik får du alltid store rabatter på dine barns flybilletter. Barn under 2 år får opptil 90% rabatt på billettprisen. Dessuten kan du ta med barnevogn/klappvogn til de minste helt gratis.I aldersgruppen 2-11 år får du 25% rabatt på ditt barns flybillett.

Hvis du skal reise med barn for første gang, så ta gjerne kontakt med vårt mannskap i lufthavnen – de er nemlig eksperter i å ta ekstra godt vare på deg som er ny i luften.

Få mer info om barnerabatt og flyreiser med barn

 

Få gode tilbud og rabatter

Ikke gå glipp av vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. Dessuten får du masse fordeler - bl.a. ekslusive tilbud kun for medlemmer via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikker.

Opptjen poeng på din tur til Dubrovnik – påmeld deg EuroBonus gratis

Annet

Kroatia

 

Kjøp reiseforsikring

 

Flere SAS-destinasjoner