søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Dubrovnik i Kroatia fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Dubrovnik – bestill nå

Bestill reisen med SAS på forhånd, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Hvis du vil se alle SAS-destinasjoner, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du et 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og legge planer senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Dubrovnik lufthavn (DBV)
  • cl--credit Valuta: Kroatisk kuna
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/ CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Kroatisk

Rabattbilletter for barn

Opplev Dubrovnik som en familie og ta med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Dubrovnik.  

fly til Dubrovnik og nyt en historisk storbyferie   

Dubrovnik er et paradis for historieelskere og skilter med en særpreget gamleby, bymurer av stein fra 1500-tallet og godt bevarte bygninger som strekker seg fra barokktiden til renessansen. 

Her kan du vandre langs de historiske bymurene og beundre den vakre utsikten, besøke Lovrijenac-festningen og Stradun-klosteret eller padle i kajakk rundt øya Lokrum og kose deg ved den dalmatiske kysten. 

Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Dubrovnik, og alle vil finne noe de liker her.

Utforsk Dubrovnik

Alltid inkludert i din reise til Dubrovnik

SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Dubrovnik inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bli medlem av EuroBonus , så vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Dubrovnik

Er det noe du vil ordne i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Bli inspirert og les mer om Dubrovnik