Fly til Dubrovnik

Dubrovnik er en yrende by med en spektakulær gamleby. Uansett om du er her for første gang eller har vært her mange ganger før, vil denne vakre kystbyen aldri slutte å imponere deg.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Dubrovnik i Kroatia fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Dubrovnik

Bestill reisen med SAS på forhånd, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Hvis du vil se alle SAS-destinasjoner, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du et 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og legge planer senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Dubrovnik som en familie og ta med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Dubrovnik.

Fly til Dubrovnik og oppdag en by full av historie

Dubrovnik er et paradis for historieelskere og skilter med en særpreget gamleby, bymurer av stein fra 1500-tallet og godt bevarte bygninger som strekker seg fra barokktiden til renessansen.

Her kan du vandre langs de historiske bymurene og beundre den vakre utsikten, besøke Lovrijenac-festningen og Stradun-klosteret eller padle i kajakk rundt øya Lokrum og kose deg ved den dalmatiske kysten.

Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Dubrovnik, og alle vil finne noe de liker her.

Fly til <em>Dubrovnik</em>

Fly med SAS til Dubrovnik lufthavn, så er du avslappet og godt uthvilt når du starter ferien.

Dubrovnik lufthavn

Gjør deg klar til å beundre steder på UNESCOs verdensarvliste, smake på kroatisk mat i verdensklasse og lære mer om historien bak republikken Ragusa. Alle vil finne masse de kan utforske her.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i din reise til Dubrovnik

SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Dubrovnik inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.