LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Dubrovnik

  Fly til Dubrovnik

  Alltid inkludert i din flybillett til Dubrovnik: 24 timers åpent kjøp, barnerabatt, setevalg og mye mer!

  Det er rimelig og praktisk å reise med oss til Adriaterhavets perle Dubrovnik. Den korteste flytiden til Dubrovnik fra Oslo tar ca. 5 timer og selv om det er kort reisetid så gjør vi alt vi kan for at reisen blir behagelig for deg. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser - alt dette er naturligvis helt gratis.

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett både før, under og etter din reise: 

  • Online sjekk inn
  • Kaffe, te. Dagens aviser i appen
  • Opptil 90 % barnerabatt

  Finn din flyavgang og pris med det samme eller last ned vår app – med appen kan du finne et fly til Dubrovnik raskt og direkte på mobilen..

  Fly til Dubrovnik med SAS og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen. Hos oss har du 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via internett og du kan velge sete 22 timer innen avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn dersom du reiser med spedbarn, og vi forsøker så langt det er mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Dubrovnik med SAS, og la reisen bli en del av opplevelsen!

  Dubrovnik - Adriaterhavets perle

  Dubrovnik er et av de mest populære reisemålene i Europa for tiden. Visste du at nettstedet TripAdvisor sine brukere har kåret Dubrovnik til verdens tredje tryggeste by for turister? Byen ligger idyllisk til langs Kroatias vakre kyst, og er verdt et besøk sommer som vinter. På vinteren er temperaturen mild og behagelig. På sommeren byr Dubrovnik på krystallklart vann, tørr og varm sommerluft og stabilt høy temperatur. Kroatia har også et meget behagelig prisnivå, og Dubrovnik er intet unntak. Nå kan du fly direkte til Dubrovnik med SAS fra Oslo og Bergen.

  En del av verdens kulturarv

  Fly til Dubrovnik med SAS og forstå hvorfor byen kalles Adriaterhavets perle. Bykjernen er omkranset av høye murer, og arkitekturen er helt spesiell. Store deler av sentrum er bilfri sone, rett og slett fordi de sjarmerende, trange smugene er uframkommelige for annet enn fotturister. Rundt byen finner du vakre strender og deilig badetemperaturer hele sommeren. Dubrovnik tilbyr også en rekke gode restauranter, og flere av spisestedene tilbyr tradisjonell, kroatisk mat. De fleste butikkene i Dubrovnik ligger i nærheten av gågaten Placa. Er du glad i shopping, kan byen også by på dette. Her kan du finne alt fra billige souvernirer til merkeklær og smykker.

  Dubrovnik er delt inn i en gammel og en ny bydel, hvorav den gamle, Stari Grad, er den vakreste. Hele Dubrovnik ble satt i stand og restaurert etter krigen, og er i dag en godt bevart renessanseby. Byen står derfor på UNESCO sin liste over verdens kulturarv.
  Den populære TV-serien Game of Thrones blir også delvis spilt inn i Dubrovnik - så flyr du til Dubrovnik kan du si at du har besøkt "King's Landing"!

  Vi har direkteruter til Dubrovnik

  Vi tilbyr direkteruter til Dubrovnik og flyr deg rett til Dubrovnik lufthavn (DBV) som ligger omtrent 15 km unna denne vakre kroatiske byen.

  Få praktisk informasjon om severdigheter og aktiviteter i Dubrovnik

   

  Opptil 90 % barnerabatt!

  Når du flyr med oss til Dubrovnik får du alltid store rabatter på dine barns flybilletter. Barn under 2 år får opptil 90 % rabatt på billettprisen. Dessuten kan du ta med barnevogn/klappvogn til de minste helt gratis.I aldersgruppen 2-11 år får du 25 % rabatt på ditt barns flybillett.

  Hvis du skal reise med barn for første gang, så ta gjerne kontakt med vårt mannskap i lufthavnen – de er nemlig eksperter i å ta ekstra godt vare på deg som er ny i luften.

  Få mer info om barnerabatt og flyreiser med barn

   

  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Ikke gå glipp av vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. Dessuten får du masse fordeler - bl.a. ekslusive tilbud kun for medlemmer via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

  Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikker.

  Opptjen poeng på din tur til Dubrovnik – påmeld deg EuroBonus gratis.

  annet

  Kroatia

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies