Fly Haugesund Gdansk

Bestill fly fra Haugesund til Gdansk i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Haugesund til Gdansk. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Haugesund og Gdansk som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Bestill fly Haugesund Gdansk – Verdt å se

Bestiller du flybilletter til Gdansk får du mulighet til å oppleve den fantastiske kulturen og historien som finnes i byen. Gdansk byr på mange flotte severdigheter. Reiser du hit fra Haugesund er det derfor mange steder vi anbefaler deg å besøke. Her har vi samlet noen forslag.

Mariakirken 

Mariakirken er verdens største mursteinskirke og den største sakrale bygningen i Polen. Kirken, som naturligvis er kjent for sin størrelse, kan ta imot hele 25000 besøkende på en gang. I tillegg er kirken godt kjent for en astronomisk treklokke, som ikke bare kan vise tid og dato, men som også viser månefasene, samt månens, solens og plantenes posisjon. Her vil vi anbefale at du legger turen til kl. 12.00 på formiddagen, da blant annet figurer av de tolv Apostlene vil vise seg.

Gamlebyen og kongeveien 

Besøker du Gdansk anbefaler vi at du setter av tid til en tur i gamlebyen og langs gågaten Dluga. I gamlebyen kan vi garantere at du finner vakre bygninger, historiske monumenter og spennende stoppesteder. Besøker du gamlebyen kan du også velge å følge kongeveien, slik Kongen gjorde i sin tid. Gaten er i dag en gågate, og kan by på restauranter, koselige butikker og historiske bygninger. Kongeveien leder deg gjennom store deler av sentrum og dermed også langs flere av byens store severdigheter, blant annet tre av byens praktfulle porter Brama Wyzynna, Zlota Brama og Zielona Brama. 

Grand Arsenal 

Grand Arsenal, eller Wielka Zbrojownia, er en av de best vedlikeholdte bygningene fra renessansetiden i byen. Bygningen, som stammer fra 1600-tallet, fungerte frem til 1800-tallet som byens arsenal, men fungerer i dag som et kunstgalleri i regi av Gdańsk Academy Of Fine Arts. Her arrangeres det kunstutstillinger fra tid til annen. Ettersom det ikke er permanente utstillinger i bygget, er det ofte stengt for besøkende. Derimot kan du besøke en spennende vinbar i byggets første etasje.  

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, hvor alle våre beste reisetips for Gdansk er samlet.

Transport fra Gdansk flyplass (GDN)

Flyplassen i Gdansk ligger i byområdet Trójmiasto, omtrent 10 km nord-vest for Gdansk sentrum. Flyplassen med navn Gdansk Lech Wałęsa flyplass er oppkalt etter en av landets tidligere presidenter, og er godt koblet til flere transportmidler. Dette gjør det dermed lett å reise mellom flyplassen og sentrum.

Leiebil

Utenfor Gdansk flyplass finnes det flere bilutleiefirmaer der du kan leie en bil hvis du ønsker å oppleve omgivelsene til Gdansk.

Hvis du allerede vet at du ønsker å leie en bil, er det alltid en god ide å bestille en bil før du lander, slik at den står klar når du lander. Bestill leiebil her

Tog 

Fra flyplassen kan du ta SKM-togene inn til sentrum. Disse togene går med intervaller på 30 min til en time, avhengig av hvor i Gdansk du skal til. Togene går både til Gdansk-Wrzeszcz og Gdansk-Glowny, som er hovedstasjonen i byen. Togene finner du rett utenfor terminalen.

Buss

Flyplassen har også gode busskoblinger til Gdansk sentrum. Fra flyplassen kan du både ta linje 110, linje 210, og nattbuss-linjen N3. Bussen bruker omtrent 20–30 minutter inn til sentrum og stopper ved de to togstasjonene Gdansk-Wrzeszcz og Gdansk-Glowny.

Taxi

Ønsker du å ta en taxi inn til sentrum, finner du disse utenfor flyplassen. En taxi-tur tar normalt 15 minutter mellom flyplassen og Gdansk sentrum.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig