Fly Harstad-Narvik Split

Bestill fly fra Harstad-Narvik til Split i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Harstad-Narvik til Split. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Harstad-Narvik og Split som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Harstad-Narvik Split

Den kroatiske havnebyen Split er en stemningsfylt by, med mange interessante severdigheter. Spesielt er gamlebyen i Split noe utenom det vanlige, hvor du fort kan få opplevelsen av å gå rundt på et stort museum. Dessuten har byen en sjarmerende havnepromenade, fylt med koselige kaféer og restauranter.

Vil du oppleve den kroatiske havnebyen Split? Med SAS kan du velge mellom flere avganger i uken, mellom Harstad-Narvik og Split. 

Verdt å se i Split

I Split finner du mange interessante steder, uavhengig om du er interessert i kunst og kultur, arkitektur, eller god mat. Vi har samlet en rekke forslag til steder du burde besøke i Split. Disse kan du lese litt om nedenfor.

Diocletian Palasset

I gamlebyen i Split finner du restene av den romerske keiseren Diocletian sitt palass. Palasset er en del av UNESCOs Verdensarvliste og er mulig å besøke i løpet av dagen. I palasset kan du velge mellom å besøke ulike deler, disse må du kjøpe tilgang til, og inkluderer for eksempel palassets kjeller, St. Duje katedralen og Jupiter Tempelet. Alternativt kan velge å booke en guidet tur rundt i den gamle bydelen.

Kroatias Nasjonalteater

Er du interessert i musikk og kultur? I så fall burde du unne deg en tur innom Splits nasjonalteater. Her kan du oppleve dyktige skuespillere og operasangere. 

Besøk Unesco byen Trogir

Omkring 30 minutter i buss fra Split, finner du den sjarmerende gamle byen Trogir. Trogir er en pittoresk by, med en historie helt tilbake til de gamle grekerne. På tross av sin lange historie, har byen klart å bevare sin historiske sjarm, noe som også er grunnen til at byen er en del av UNESCOs Verdensarvliste. Selv om Trogir ikke er verdens største by, er det masse å oppleve. For eksempel kan du besøke fortet Kamerlengo, St. Laurentius-katedralen fra 1200-tallet, og en nydelig havnepromenade. 

Transport fra Split flyplass (SPU)

Split flyplass befinner seg ca. 24 km fra sentrum av Split, og befinner seg i en liten by med navn Kaštela. Som de fleste andre flyplassene i Kroatia, er Split flyplass relativt liten, likevel har den åpent året rundt. 

Taxi

Vil du komme deg raskt og enkelt inn til Split sentrum, kan du ta en Taxi. Taxiholdeplassen finner du ved siden av Riva, som er der flybussene også holder til. Det tar omtrent 25 minutter å komme seg fra flyplassen, og inn til sentrum, med Taxi. 

Buss

Du kan også velge å benytte deg av flybuss eller regionale busser. Flybussene kjører direkte fra Split Lufthavn til busstasjonen i Split. 

Om flybussavgangene ikke skulle passe inn i din tidsplan, kan du også benytte den regionale busslinjen 37, som kjører mellom Split og Trogir. Busstoppet finner du på hovedveien foran flyplassen (ca. 150 meters gåavstand fra terminalen). Vær dog oppmerksom på at bussen stopper en del steder på veien, og at bussen ofte er full i rushtiden. Har du med deg mye bagasje kan dette derfor være et noe vanskelig alternativ. Bussen kjører ca. hvert 20 minutt i tidsrommet 05.00 – 19.00. Utenom dette kjører den én gang hver halvtime.

Leiebil

Om du vil oppleve mer av Kroatia enn bare Split, kan du med fordel leie bil. På flyplassterminalen finner du lokale, så vel som internasjonale, bilutleieselskaper. Skal du leie bil, anbefaler vi at du bestiller dette på forhånd. Da vil bilen være klar i det du ankommer flyplassen.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig