Fly til Split

We are travelers.

SAS flyr til Split i Kroatia fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Split – bestill nå

Bestill reisen til Split med SAS på forhånd, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Split sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Split.

fly til Split og nyt en storbyferie ved kysten

Split er en travel havneby som ligger mellom fjellene og sjøen, og skilter med et sted på UNESCOs verdensarvliste, spektakulær arkitektur og ruiner fra romertiden.

Her kan du beundre Diokletians palass eller Sankt Domnius-katedralen. Du kan også rusle nedover Riva havn og nyte en dag på Bacvice-stranden.

Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Split, og alle vil finne noe de liker her.

Split

Split ligger omgitt av romerske ruiner og staselige katedraler, med vakre, buktende gater og en fantastisk kyst. Dessuten finner du flere vakre øyer bare en kort fergetur unna.

Fly med SAS til Split lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når du starter ferien.

Split lufthavn

Gjør deg klar til å utforske Kroatia i ditt eget tempo i den kulturelle smeltedigelen Split.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i din reise til Split

Vi i SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Når du reiser med SAS, vil du alltid få visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Split inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud