LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Split

  Fly til Split

  På våre fly til Split møter du solturister på vei til late dager på stranden. Noen av dem har også leid seg en seilbåt og skal utforske Adriaterhavskysten.  Men Split har mer enn fint vær og azurblått hav. Palasset byen er bygget rundt – Diocletians Palass – er verdt turen alene.

  Fly til Kroatia med SAS

  Split er Kroatias nest største by, og en av Adriaterhavets mest fascinerende havner med en lang og begivenhetsrik historie. Det er mye å se og oppleve i Split og gode steder å bo - fra hoteller til privat innkvartering. Denne fascinerende byen har et vell av museer og romerske ruiner under et bakteppe av dramatiske fjell som åpner seg ut mot det vidstrakte havet.

  Fly til Split med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du sjekker inn via internett og forhåndsvelger sete uten ekstra kostnader. Med SAS er også barnevogn gratis om spedbarn er med på reisen, noe som kommer godt med om du skal til Kroatia med de små.
   

  Fly til Split for sol og sjø

  Solforholdene på Adriaterhavskysten er unike og Kroatia ligger vestvendt så brunfargen kommer ganske fort. Den mest tilgjengelige stranden er Bacvice, men ekte solelskere tar turen ut av byen til idylliske Breia eller til øyene Solta eller Brac. Her finner du vakre laguner og spennende grotter.
  Båtferie er populært og mange familier og vennepar velger å leie seilbåt med kaptein og nyte late dager langs kysten. Bestill gjerne båten før du setter deg på flyet til Split.

  Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies