søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Split i Kroatia fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Split – bestill nå

Bestill reisen til Split med SAS på forhånd, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Split lufthavn (SPU)
  • cl--credit Valuta: Kroatisk kuna
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Kroatisk

Rabattbilletter for barn

Opplev Split sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Split.

fly til Split og nyt en storbyferie ved kysten

Split er en travel havneby som ligger mellom fjellene og sjøen, og skilter med et sted på UNESCOs verdensarvliste, spektakulær arkitektur og ruiner fra romertiden. 

Her kan du beundre Diokletians palass eller Sankt Domnius-katedralen. Du kan også rusle nedover Riva havn og nyte en dag på Bacvice-stranden. 

Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Split, og alle vil finne noe de liker her.

Helgetur i Split

Alltid inkludert i din reise til Split

Vi i SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Når du reiser med SAS, vil du alltid få visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Split inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus lar deg utforske mer av verden i ditt eget tempo. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan deretter bruke disse poengene på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Finn ut mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Split

I SAS gir vi deg tilgang til noen av de beste hotellene i Split. Legg inn din bestilling her. Du kan også velge å bestille leiebil for å gjøre transporten fra flyplassen så smidig som mulig.

Andre populære SAS-destinasjoner

Bli inspirert og les mer om Split