Fly Harstad-Narvik Boston

Bestill fly fra Harstad-Narvik til Boston i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Harstad-Narvik til Boston. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Harstad-Narvik og Boston som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Harstad-Narvik Boston – Hvorfor du skal til Boston

Boston er kjent som byen der amerikanernes uavhengighetskamp startet. Boston er en utdanningsby hvor mange populære universiteter er basert. Byens arkitektur er preget av både det engelske og amerikanske, noe som gir den en helt spesiell atmosfære og stemning som er verdt å oppleve.

Se Freedom Trail, Old State House fra 1713 eller besøk Beacon Hill – Et dyrt kvarter i Boston med vakre røde mursteinshus. Beacon Hill vil gi deg en intens opplevelse av det engelske mens du går rundt i de smale gatene med de mange kafeene, restauranter og butikker.

Se det historiske krigsskipet, U.S.S. Constitution som ligger ved Boston Inner Harbour. USA's eldste universitet, Harvard University, ligger i Boston, og alle er velkomne til å få en guidet tur her.

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, hvor alle våre beste reisetips for Boston er samlet.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig