Fly Harstad-Narvik Amsterdam

Bestill fly fra Harstad-Narvik til Amsterdam i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Harstad-Narvik til Amsterdam. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Harstad-Narvik og Amsterdam som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Harstad-Narvik Amsterdam – Opplev en storby med rik kultur og historie

Amsterdam er stedet for deg som ønsker å oppleve en storby med både rik kultur og historie, samt høy storbypuls. Her finner du flust av moderne og hippe forretninger, kafeer, barer og restauranter, i tillegg til museer fylt til randen av historiske mesterverk. De gamle mesterne finner du på Museumplein, du kan oppleve Anne Franks hus, shopping på The Nine Streets og selvfølgelig de vakre kanalene. Stemningen i byen er avslappet og hip.

Sentrum av Amsterdam er kompakt og enkel å komme seg rundt til fots. Det er lite trafikk i sentrum fordi amsterdamerne foretrekker sykkel som transportmiddel. Det er i sentrum at du finner de kjente kunstmuseene, beryktede Red Light District og byens velkjente coffee shops. Du finner også gode shoppingmuligheter i Nine-Street Area og enorm utvalg gode spisesteder. Byen består av en rekke bydeler og områder som alle har sine særpreg og som er verdt å utforske, som De Pijp, Amsterdam Noord, Westerpark, Jordaan og Oud-West.

De vakre kanalene snor seg gjennom hele byen, og det er ikke uten grunn at byen refereres til som «Nordens Venezia» på folkemunne. Her finner du mer enn 100km kanaler og omtrent 1600 broer. Båtturer på kanalene er svært populært å gjøre, både for turister og lokale.

Få mest mulig ut av din reise til Amsterdam – finn flere reisetips til Amsterdam her.

Det offentlige transporttilbudet i Amsterdam er veldig bra, så det er enkelt å komme seg rundt. Du kan velge å reise med trikke, metro, buss, tog eller ferge under oppholdet ditt. Eller så kan du selvfølgelig gjøre som lokalbefolkningen – oppleve byen fra sykkelsetet.

Amsterdams metro er en rask og enkel måte å komme seg rundt i byen på. For å få tilgang til metrostasjonene trenger du et smartkort for offentlig transport (OV-Chipkaart) eller et annet gyldig reisekort (f.eks. 1-timesbilletter).

Transport til og fra Amsterdam flyplass Schiphol

Schiphol flyplass er en av de største og travleste flyplassene i Europa, og er å regne som et knutepunkt. Flyplassen ligger bare 16 km sørvest fra Amsterdam, og det er enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til Amsterdam. Du kan enten bruke offentlig transport, slik som busser eller tog, eller hotellbusser.

Du kan også bli hentet på hotellet ditt og hoppe av utenfor avgangshallen med en Schiphol Travel Taxi.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig