Fly Bodø London

Bestill fly fra Bodø til London i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bodø til London. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bodø og London som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Bodø London – Verdt å se

Er dette din første tur til London? I så fall kan du allerede begynne å glede deg. London har det hele, om du så er vill etter historiske severdigheter, vintagebutikker, god mat, musikaler eller muséer. I London er mulighetene mange. Storbyen, som spesielt er kjent for Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Tower Bridge, Piccadilly Circus, med mer, har noe å tilby for enhver smak. Når du først er i London burde du i tillegg sette av tid til å besøke disse severdighetene. 

London Eye

Om du ikke har gjort det før, burde du ta en tur i London Eye. Her får du den absolutt beste utsikten over byen, og over elven Thames som deler storbyen i to.

Gå på musikal

London er også spesielt anerkjent for sine fabelaktige musikaler. Et besøk i London er derfor ikke komplett uten å ha gått på en musikal. Hele året rundt får du gode muligheter til å oppleve storslåtte musikaler, på en av de mange teatrene i byen. 

Er du interessert i flere gode reisetips til din storbyferie i London? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler. Her finner du alle våre beste reisetips samlet under ett, blant annet kan du lese om våre beste shopping-tips, eller de beste tipsene for unike matopplevelser.

Transport fra London Heathrow (LHR)

London Heathrow er den mest populære flyplassen i hele Storbritannia. Flyplassen befinner seg ca. 22 km vest for London sentrum. Herfra kan du velge mellom tog, undergrunnsbanen, buss eller taxi, hvis du skal inn til London sentrum.

Tog og metro

Fra Heathrow kan du ta undergrunnsbanen direkte inn til sentrum, noe som tar omtrent 50-60 minutter. Her kan du ta Piccadilly Line, som kjører ca. hvert femte minutt i rushtiden, og ca. hvert tiende minutt utenfor rushtiden. I tillegg kan du ta toget Heathrow Express, som en den raskeste måten å reise mellom flyplassen og London sentrum. Heathrow Express bruker bare 15 minutter til togstasjonen Paddington, som ligger i sentralt i bydelen Westminster.

Buss

Fra flyplassen kan du også velge mellom flere bussoperatører. Disse finner du utenfor de fleste terminalene. Utenfor terminal 2 og 3 finner du en busstasjon som er åpen 24-timer i døgnet, og som har gode muligheter for å reise inn til sentrum. Fra terminal 4 finner du bussene på stopp 13 og 14, mens du fra terminal 5 finner bussene ved stopp 9–15.  

Taxi

Utenfor hver terminal kan du også lett få tak i en taxi, om du ønsker å benytte deg av disse.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Bodø flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser Bodø London i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Bodø flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig