Fly Bardufoss Stockholm

Bestill fly fra Bardufoss til Stockholm i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bardufoss til Stockholm. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bardufoss og Stockholm som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Bardufoss Stockholm – Opplev en av verdens vakreste hovedsteder

Stockholm blir sett av mange som en av verdens vakreste hovedsteder. Byen har interessante bygninger, herlig natur og overalt er det nærhet til vannet. Med en av de regelmessige avgangene til fergene kan du enkelt komme deg ut til Stockholms skjærgård og en av dens cirka 30 000 øyer. Der kan man ha piknik, grille og selvfølgelig bade. For et avslappende sted nærmere byen finnes Djurgården med sine fantastiske turstier og hyggelige omgivelser. Ikke gå glipp av de flotte naturopplevelsene når du har gått av flyet Bardufoss Stockholm!

Gamla Stan er en eldre bydel der husene og de sjarmerende små gatene er bevart og ser ut som de gjorde før. Å vandre rundt der gir en idé om livet på 1600-tallet - i hvert fall når det gjelder husene og gatene. Bylivet i dag er selvfølgelig annerledes, og i dag er Gamla Stan full av hyggelige småbutikker der man kan kjøpe alt fra luksuriøs sjokolade til vakre steiner og krystaller.

Stockholm er spredt utover et stort område og består av flere øyer som er forbundet. Vil du få en fantastisk oversikt over byen? Besøk i så fall Globen, verdens største runde bygning, og ta deg opp til toppen med Sky View Stockholm. Derfra har du en storslått utsikt som gir deg et nytt perspektiv på byen.

Stockholm er en kulturopplevelse

Fly Bardufoss Stockholm og få en utrolig kulturopplevelse med museumsbesøk, byvandringer og et besøk på Stockholms slott. Vasamuseet er en av Sveriges mest populære turistattraksjoner da det viser det eneste bevarte 1600-tallsskipet av sitt slag. Hvis du ikke har bestilt fly Bardufoss Stockholm for å se historiske museer, kanskje ABBA The Museum er noe for deg? Museet har en unik og stor samling av originale gjenstander fra den elskede svenske popgruppens storhetstid. Der finnes sceneklær, fotografier og en rekonstruksjon av ABBAs musikkstudio!

ABBA The Museum ligger innen gangavstand fra Skansen, verdens eldste friluftsmuseum. Skansen er et must-visit for familier med barn. På Skansen møtes historie og nåtid, og stedet gir et fascinerende innblikk i gamle Sverige. I tillegg til eldre fjøs og hus, finnes det flere store innhegninger der det ville nordiske dyrelivet kan observeres. Elger, ulver, bjørner, villsvin, ugler osv. befinner seg der.

Skansen har også et populært og tradisjonelt julemarked som først ble arrangert i 1903. Ikke gå glipp av hovedstadens spennende kulturtilbud på din reise Bardufoss Stockholm!
Ønsker du enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, der alle våre beste reisetips for Stockholm er samlet.

Transport fra Arlanda flyplass

Arlanda ligger nær hovedstaden og kan enkelt nås med hurtigtog på ca. 20 minutter fra ankomsthallene. Hvis du ønsker mer fleksibilitet, kan leiebil være en god idé under oppholdet ditt i Stockholm. Du blir ekstra fleksibel og kan også besøke steder utenfor Stockholm uten å være avhengig av kollektivtrafikkens rutetabeller. Det er veldig enkelt å både hente og levere leiebilen på Arlanda når flyet ditt har ankommet. Bestill leiebilen din via SAS og få en komplett oversikt over priser og tilgjengelige biler fra alle leiebilfirmaer. Du kan bestille når du ankommer flyplassen eller gjøre det enkelt og behagelig hjemmefra. Hvis du bestiller leiebilen din på forhånd, vil leiebilen din stå klar på flyplassen når du lander.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig