Fly Bardufoss Malaga

Bestill fly fra Bardufoss til Malaga i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bardufoss til Malaga. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bardufoss og Malaga som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Bardufoss Malaga – Verdt å se

Er du nysgjerrig på hva Malaga har å by på? Her finner du en liten oversikt over hvilke severdigheter du ikke burde gå glipp av på din reise til Malaga.

Alcazaba

Besøker du Malaga burde du passe på å dra innom, det mer enn 1000 år gamle, mauritiske festningsverket som ligger midt i byen. Alcazaba byr på en unik opplevelse, hvor eventyrene fra Tusen og én natt blir levende i det du trer inn i en mellomøstlig labyrint, samtidig som storbyens larm forsvinner. 

Picasso-museet

I Málaga er det ikke til å komme utenom Picasso-museet, hvor en del av hans mest berømte kunstverk er utstilt. Malaga er Picasso sin fødeby, noe som plasserer Picasso-museet som et sentralt landemerke i byen. Museet befinner seg i en bygning fra renessansetiden og huser 200 av hans sjeldne kunstverk.

Malaga Katedral

Málaga Katedral er ikke bare en fin severdighet; det er også et symbol på Malaga. På folkemunne blir katedralen ofte kalt La Manquita, noe som betyr «den enarmede kvinne». Kallenavnet kommer av at det sydlige tårnet aldri har blitt ferdigstilt, selv om arbeidet med katedralen ble avsluttet i 1782.

Om du ikke fant det du søkte etter, eller om du er interessert i flere reisetips, er du velkommen til å besøke vår reiseguide – Scandinavian Traveler. Her finner du et stort utvalg av reiseartikler tilknyttet din destinasjon. Om du ønsker, kan du for eksempel lese mer om hvilke barer og restauranter som er verdt å ta turen innom i Malaga.

Transport fra Malaga flyplass (AGP)

Malaga flyplass befinner seg 8 km sørvest for Malaga. Herfra er det lett å komme seg inn til sentrum av byen, og det finnes flere forskjellige transportmidler du kan benytte deg av.

Tog

Rett utenfor avgangshallen finner du en togstasjon med direkte forbindelser til både Malaga, Torremolinos og Fuengirola.

Buss

Fra terminal 1 er det mulig å ta en turistbuss inn til Malaga. I høysesongen kjører bussen hver halvtime.

Taxi

Taxi er den hurtigste og enkleste måten å komme seg til Malaga sentrum. Velger du dette alternativet, burde du være oppmerksom på at prisene ofte er høye på kvelds- og nattestid.

Leiebil

Ønsker å du se mer enn bare Malaga sentrum, kan du med fordel leie bil. Med en leiebil kan du enkelt komme deg rundt i områdene omkring Malaga, blant annet Granada, Marbella, Fuengirola og Sevilla. Skal du leie bil, anbefaler vi at du bestiller dette på forhånd. Da vil bilen være klar i det du ankommer flyplassen.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig