Fly Bardufoss Gøteborg

Bestill fly fra Bardufoss til Gøteborg i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bardufoss til Gøteborg. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bardufoss og Gøteborg som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Bardufoss til Gøteborg – Opplev en koselig by

Fly fra Bardufoss till Gøteborg og opplev Sveriges nest største by. Nærheten til havet og kysten gjør Gøteborg til en attraktiv utgangspunkt for å komme ut i skjærgården. Det går båter ut i skjærgården og det er sykler til leie for å komme seg rundt på øyene. Den vakre havsmiljøen med den friske vinden og skumringen over klippene er et av Gøteborgs signum. På flere restauranter tilbys velsmakende fisk og skalldyr, og det er ikke uvanlig med musikkunderholdning på kveldene.

Gøteborg fikk sine byprivilegier i 1621 og har gjennom sin historie delvis blitt kalt Ny Amsterdam på grunn av sin arkitektur og delvis Lille London på grunn av innflyttingen av engelskmenn. I dag er byen Sveriges andre største by og det er et stort utvalg av severdigheter, aktiviteter og shopping. Vi har samlet noen av de severdighetene du ikke bør gå glipp av når du besøker Gøteborg.

Feskekôrka

Besøk den ikoniske Feskekôrka for å oppleve det lokale utvalget av dagens ferske reker, krabber og hummer avhengig av sesongen. Bestill din flybillett mellom Bardufoss og Gøteborg allerede i dag!

Skansen Kronan

Besøk det gamle festningen Skansen Kronan og få et innblikk i hvordan Gøteborg så ut på 1700-tallet. Festningen ligger på Risåsberget i sør-Gøteborg, der du også kan nyte den vakre utsikten over byen.

Trädgårdsföreningen

I Gøteborg finnes også Trädgårdsföreningen, som er en av Europas best bevarte parker. Parken ble bygget midt på 1800-tallet og er kjent for sine store gressplener, idylliske innsjøer, skulpturer, fontener og Palmehuset. I det store drivhuset, også kalt Palmehuset, kan du se et stort utvalg av palmer og blomster. Parken er også et godt sted for barn, da det er en lekeplass i Hageforeningen.

Ønsker du mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, der alle våre beste reisetips om Gøteborg er samlet.

Fly fra Bardufoss til Gøteborg – Transport fra Gøteborg-Landvetter lufthavn

Gøteborg Landvetter Lufthavn er Vest-Sveriges internasjonale flyplass og Sveriges nest største flyplass. Flyplassen utgjør en viktig del av Vest-Sveriges infrastruktur når det gjelder behovet for flytransport for både passasjerer og frakt.

Buss

Fra flyplassen er det mulig å ta en buss inn til byens sentrum. Bussholdeplassen er plassert utenfor avgangsterminalen og på bare 20 minutter er du fremme i Gøteborgs sentrum. Bussene går hvert 12. minutt.

Taxi

Ønsker du å ta en taxi finner du taxiholdeplasser utenfor avgangsterminalen.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig