Fly til Gøteborg

Gøteborg ligger på den vakre vestkysten av Sverige og er den største ikke-hovedstaden i Norden. Det gjør det til det perfekte stedet for en storbyferie samtidig som du har nær til det omkringliggende landskapet. Gjør deg klar til å utforske Gøteborgs skjærgård, seile på kanaler i hollandsk stil og spasere langs lune esplanader.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Gøteborg i Sverige eller fra/via København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Gøteborg

Bestill tidlig med SAS, så kan du finne billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen og få en oversikt over alle destinasjonene våre på ett sted. Alle SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Finner du et bra tilbud, kan du bestille med en gang og bestemme deg om du skal reise senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Gøteborg sammen med barna. Hos SAS kan du finne barnebilletter med opptil 90 % rabatt for å gjøre det rimeligere å reise med familien.

Fly til Gøteborg og utforsk en svensk havneby

Gøteborg er en svensk by med masse karakter som tiltrekker seg tusenvis av turister hvert år. Gøteborg passer perfekt for alle som ønsker å kombinere en bytur med vakker natur, og der finner du gamle bydeler, vakre bygninger og gågater langs kanalen.

Når du ikke besøker Haga-området som er kjent for sine vakre trebygninger og puber med levende lys, vil du antagelig gå gjennom Botanisk hage, kjøre berg- og dalbane på Liseberg eller besøke Slottsskogens dyrepark med gratis inngang.

Listen over ting å gjøre i Gøteborg er uendelig, og det er mye å se og gjøre for alle.

Fly til <em>Gøteborg</em>

Fly med SAS til Gøteborg Landvetter flyplass, og du vil være klar og glede deg til å begynne ferien din utvilsom etter en avslappende reise.

Gøteborg Landvetter flyplass

Det er alltid noe å gjøre i Gøteborg. Ta en deilig spasertur gjennom Botanisk hage. Kose deg på Liseberg. Eller besøk den sjarmerende bydelen Haga og dens kafeer og uavhengige butikker.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Gøteborg

Hos SAS vil vi at alle våre kunder skal ha en avslappende og hyggelig reise ved å tilby SAS-kundefordeler. Flygningen til Gøteborg inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Fordelene variere avhengig av flyruten og reiseklassen.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.