Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

T/R FRA
Shanghai

Fly til Shanghai

Det tar omtrent et halv døgn å fly til et av verdens største havneby Shanghai fra Oslo, og under hele reisen kan du forvente god service, for vi kommer til å servere både kaffe og te om bord, og du kan dessuten lese digitale aviser – helt uten ekstra kostnader.
 

Inkludert i din flybillett når du flyr med SAS

Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

Finn din flyavgang og pris med det samme eller last ned vår app – med appen kan du finne et fly til Shanghai raskt og direkte på mobilen.

Shanghai er en moderne storby med gammel sjel og er en av Kinas mest befolkede byer, med en befolkning på over 18 millioner. I dag er Shanghai en pulserende metropol med høy puls og rivende utvikling, men samtidig med en stolt historie. Opplev storbyen selv – bestill fly til Shanghai i dag på sas.no.
 

Fly til Shanghai non-stop med SAS fra København

Flyr du til Shanghai med SAS, kan du nyte godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du sjekker inn via Internett, forhåndsvelger sete og tar med 23 kg bagasje (1 stk) uten ekstra kostnader. Reiser du med spedbarn, er det gratis å ha med barnevogn. Fly til Shanghai med SAS og la reisen være en del av opplevelsen.

Flere daglige flyavganger til Shanghai

Vi har mange daglige avganger til Shanghai, slik at du lett kan planlegge reisen med dine planer i Kinas største by. Vi tar deg med til Shanghai Pudong internasjonale lufthavn, som ligger 30 km unna bysentrum. 

Billige flybilletter til Shanghai – bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til Kinas største by. Men husk å bestille billettene i god tid, da kan du nemlig sikre deg de billigste billettene.

Vi gir deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller flybilletter. Derfor kan du kjøpe billige billetter med en gang, og deretter høre med familie og venner.

billige flybilletter til Shanghai

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Opptjen poeng på din tur til Shanghai

Bruk gjerne vårt fordelsprogram EuroBonus og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse unike fordeler – bl.a. ekslusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise. Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos våre mange EuroBonus butikker.

Påmeld deg EuroBonus gratis

Kort om Shanghai

Valuta: Yuan Renminbi
Tidsforskjell: +7 timer
Landskode: 86
Språk: kinesisk

Kinas Ambassade, Tuengen Allé 2B, 0374 Oslo,
tlf.: 22 49 20 52

Norsk ambassade:
Room 1701, Bund Center, 222 East Yan'an Road, Huangpu District, Shanghai 200002
tlf.: +86 10 8531 9600

Turistinformasjon:
www.timeoutshanghai.com/  Annet

Fly til Kina

 

FLERE SAS-DESTINASJONER