Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

T/R FRA
Hongkong

Fly til HongKong

Det tar ca. 10,20 timer å fly til Hongkong fra Stockholm. Når reisen er lang, så skal det helst være ekstra enkelt og behagelig å reise med fly. Derfor gjør vi alltid vårt beste for at din flytur blir til en god opplevelse fra start til slutt. Når du flyr til Hongkong med oss, er alt naturligvis inkludert i din flybillett. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

Finn din flyavgang og pris med det samme i bestillingsfeltet eller last ned vår app - så du kan alltid lettvint finne ditt fly til Hongkong direkte på mobilen.  

 

Trenger du visum for innreise til Hongkong?

Det er ikke visumplikt for norske borgere ved innreise til Hongkong for opphold inntil 90 dager. Vær oppmerkomsom på at andre visumregler gjelder for innreise til Kina.SAS flyr fem dager i uken til Hongkong

SAS flyr 5 dager i uken til Hongkong International Airport som ligger ca. 3,4 mil øst for sentrum. Flyplassen tilbyr smidig transport med ekspresstoget Airport Express MTR som går flere ganger i timen inn til sentrum.


Billige flybilletter til Hongkong - bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til Hongkong med oss. Alt du trenger å gjøre er å bestille dine billetter i god tid - så kan du få fingrene i flybillettene til de beste prisene. Husk at du alltid har 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Dette betyr at du rolig kan slå til hvis du finner en god pris. Bestill bare og hør hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier om datoen, avgangstider og pris etterpå.

Bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

Som medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus opptjener du poeng  hver gang du flyr med oss. Og når du flyr langt, opptjener du naturligvis veldig mange poeng. De kan du bruke i vår nettbutikk eller neste gang du skal ut å fly.
Du får også her-og-nå-fordeler med et medlemskap: F.eks. eksklusive medlemstilbud via e-post og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Opptjen poeng for din flyreise til Hongkong - bli medlem kostnadsfritt i EuroBonus

Kort om Hongkong

Valuta: Hongkong dollar (HKD)
Tidsforskjell: - 7 timer
Landskode: 852
Språk: kinesisk, engelsk

Ambassade:
Kinesiske ambassade, Tuengen Allé 2b, 0244 Oslo, tlf.: 22 49 20 52

Norsk konsulat:
Royal Norwegian Consulate, West Tower, Shun Tak Centre 168/200 Connaught Road, Central Hong Kong,
tlf.: + 852 2546 9881

Turistinformasjon:
www.discoverhongkong.com

billige flybilletter till Hongkong

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.
FLERE SAS-DESTINASJONER