Fly Tromsø Dublin

Bestill fly fra Tromsø til Dublin i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Tromsø til Dublin. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Tromsø og Dublin som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Dublin flyplass – Transportmuligheter

Dublin flyplass ligger bare 10 km nord for sentrum av Dublin, noe som betyr at du raskt kan komme til byen etter at du har landet. På flyplassen finnes det flere forskjellige alternativer når det gjelder transport fra flyplassen til sentrum.

Buss

På flyplassen finnes det flere forskjellige busslinjer som du kan ta, blant annet Airlink 747 eller 748 eller Aircoach. De kjører alle til en eller flere destinasjoner i sentrum av Dublin og tar bare en halvtime cirka.

Taxi

Hvis du vil komme raskt til din destinasjon og ikke bryr deg så mye om prisen er taxi et alternativ. Taxiholdeplassen finnes utenfor ankomsthallen, og med taxi kan du ta deg til Dublins bykjerne på cirka 26 minutter.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Tromsø flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser Tromsø Dublin i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Tromsø flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig