Fly Tromsø Birmingham

Bestill fly fra Tromsø til Birmingham i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Tromsø til Birmingham. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Tromsø og Birmingham som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Tromsø Birmingham – Transport til og fra Birmingham Lufthavn

I Birmingham Lufthavn finnes det flere forskjellige transportformer du kan benytte deg av når du skal inn til sentrum av byen.

Tog

Den enkleste måten å komme fra lufthavnen inn til sentrum av Birmingham er med tog. I Birmingham Lufthavn kan du på under to minutter komme fra terminalen inn til Birmingham International jernbanestasjon med tog. På Birmingham International jernbanestasjon finner du et stort utvalg av avganger til forskjellige destinasjoner. Skal du inn til sentrum av Birmingham, må du ta toget til stasjonen Birmingham City Centre, det tar bare 10–15 minutter.   

Bus  

Foretrekker du å kjøre med buss, kjører 900 Airport Link mellom lufthavnen og sentrum av Birmingham hvert 20 minutt.   

Taxi  

Udenfor terminalen finner du en taxiholdeplass, hvis du ønsker dette alternativ.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Tromsø flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser Tromsø Birmingham i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Tromsø flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig