søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Birmingham i England fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijingHongkong og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Birmingham – bestill nå

For å få de beste flyprisene, må du huske å bestille reisen med SAS på forhånd. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille i dag og bestemme deg i morgen. 

  • cl--plane-right Flyplass: Birmingham lufthavn (BHX)
  • cl--credit Valuta: Britiske pund
  • cl--clock Tidssone: GMT: UTC/ BST: UTC+1
  • cl--globe Offisielt språk: Engelsk

Rabattbilletter for barn

Fly med SAS til Birmingham, så får du rabatt på barnebilletter. SAS tilbyr opptil 90 %rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Birmingham. 

Gå om bord en flygning til Birmingham og utforsk England

Birmingham ligger i regionen West Midlands og er en av Englands største byer. Byen sto i bresjen for den industrielle revolusjonen. Birmingham har et nettverk av kanaler, flere trendy kafeer og barer og en rekke imponerende museer og kunstgallerier, og kan by på noe for enhver. 

Her kan du finne ut mer om den lokale kulturen på Birmingham Museum of Art eller lære mer om historien bak sjokoladeproduksjon på Cadbury Factory. Du kan også utforske de botaniske hagene i byen eller Dudley Zoological Gardens. 

Fly til Birmingham med SAS
  • Hvorfor Birmingham?
  • Fly med SAS til Birmingham lufthavn (BHX)
  • Vil du ha mer komfort når du reiser?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Birmingham

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, kan du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Birmingham inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.  

Inkludert i billetten din: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje Ja Ja Ja
Innsjekket bagasje Nei Ja Ja
SAS Lounge Nei Nei Ja
Fast Track Nei Nei Ja
Mat og drikke Nei Nei
Ja

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus, så vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Dersom billettene bestilles ved hjelp av et EuroBonus-nummer, kan vi nå karbonkompensere litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Innkvartering og transport i Birmingham

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hoteller og leietjenester for å gjøre reisen til Birmingham så lett og hyggelig som mulig. 

Andre populære SAS-destinasjoner