Fly til Birmingham

Birminghams innholdsrike historie går tilbake til 1700-tallet og enda lenger bak, og her kan du nyte en storbyferie du sent vil glemme. Når du har fått sett de beste museene, hagene og barene i byen, kan du tilbringe en dag med å utforske den omliggende engelske landsbygda, inkludert Cotswolds og Peak District.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Birmingham i England fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Birmingham

For å få de beste flyprisene, må du huske å bestille reisen med SAS på forhånd. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille i dag og bestemme deg i morgen.

Rabattbilletter for barn

Fly med SAS til Birmingham, så får du rabatt på barnebilletter. SAS tilbyr opptil 90 %rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Birmingham.

Fly til Birmingham og utforsk England

Birmingham ligger i regionen West Midlands og er en av Englands største byer. Byen sto i bresjen for den industrielle revolusjonen. Birmingham har et nettverk av kanaler, flere trendy kafeer og barer og en rekke imponerende museer og kunstgallerier, og kan by på noe for enhver.

Her kan du finne ut mer om den lokale kulturen på Birmingham Museum of Art eller lære mer om historien bak sjokoladeproduksjon på Cadbury Factory. Du kan også utforske de botaniske hagene i byen eller Dudley Zoological Gardens.

Fly til <em>Birmingham</em>

Fly med SAS til Birmingham, så er du klar til å nyte en avslappende ferie når du lander i Storbritannia.

Birmingham lufthavn (BHX)

Birmingham har alt. Nyt den moderne arkitekturen eller utforsk de flotte vannveiene, som er fulle av kultur og historie. Det er alltid noe på gang i Birmingham, uansett om du kommer hit om sommeren, høsten, vinteren eller våren. Nyt en fin ferie med familien eller venner i denne lune og innbydende byen.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Birmingham

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, kan du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Birmingham inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.