Fly Oslo Napoli

Bestill fly fra Oslo til Napoli i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Oslo til Napoli. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Oslo og Napoli som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Oslo til Napoli – Verdt å se

Napoli har en overveldende mengde spennende attraksjoner, inkludert Teatro San Carlo, Piazza Matteotti, Palazzo Reale, San Francesco di Paola og Palazzo Serra di Cassano bare for å nevne noen. I det følgende kan du få litt inspirasjon til turen din.

Vesuv-fjellet

I bakgrunnen av Napoli står Vesuv-fjellet, som i år 79 var i utbrudd, og er årsaken til at Pompeii og Herculaneum ble begravd. I dag er det mulig å komme opp og se fjellet på en guidet tur.

San Carlo-operaen

Hvis du besøker Napoli, bør du ikke gå glipp av å oppleve San Carlo-operaen, som er et av de mest berømte operahusene i verden. Populariteten skyldes dels den unike akustikken og dels den vakre innredningen i bygningen.

Transport fra Napoli Lufthavn

Napoli lufthavn, offisielt kalt Aeroporto Internazionale di Napoli, ligger bare 7 km fra sentrum av Napoli, så det tar ikke lang tid å komme inn til byen fra flyplassen.

Buss

Fra Napoli lufthavn har du muligheten til å ta en buss inn til jernbanestasjonen, fergehavnen eller Piazza Municipio, som ligger i Napoli sentrum.

Taxi

Hvis du ønsker å komme frem til destinasjonen så raskt som mulig, kan du også ta en taxi. Taxistoppet er plassert nær terminalens utgang.

Bilutleie Napoli Lufthavn

Hvis du ønsker å utforske et større område av Sør-Italia, kan det absolutt anbefales å leie en bil. På flyplassen kjører det en gratis shuttlebuss fra terminal 1 til området der de forskjellige bilutleieselskapene holder til. Bussene kjører hvert femte minutt hele dagen fra tidlig morgen til sent på kveld.

Det er en god ide å bestille bilen før avreise, slik at den står klar når du ankommer. På den måten er du også sikker på å få den modellen du ønsker, og som passer til turen din.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Oslo lufthavn

SAS Fast Track

Når du reiser fra Oslo til Napoli i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Gardermoen flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounges

Start din reise til Napoli i en av våre flyplasslounger. Loungen er et fredelig sted der du kan komme à jour med jobben, få deg en matbit, være sosial eller bare slappe av mens du venter på din flygning.

På Gardermoen flyplass vil du kunne nyte:

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig