Fly Molde Visby

Bestill fly fra Molde til Visby i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Molde til Visby. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Molde og Visby som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Molde Visby – Opplev den fantastiske Gotland

Fly mellom Molde og Visby og opplev en av Europas vakreste middelalderbyer.

Pass på å bestill fly Molde Visby allerede i dag og få muligheten til å se en av Sveriges mest pittoreske sommersteder!

Visby – En by full av liv

Når du flyr mellom Molde og Visby vil du innse at Visby, til tross for sin lille størrelse, har mye å tilby. I løpet av sommersesongen blir byen dekorert med flere velkjente arrangementer som Almedalsveckan, Stockholmsveckan og Middelalderveckan. Disse ukene tiltrekker seg årlig tusenvis av turister til Visby for å nyte byens magiske atmosfære. Men selv i de andre ukene av året er det mye å gjøre og se i byen.

I tillegg til å besøke historiske steder som ringmuren og domkirken, finnes det mange gode restauranter, barer og nattklubber i byen å besøke. Visby er også perfekt for sykling og du har alltid nær til et havbad uansett hvor du er. Hvis du bestiller fly Molde Visby vil du derfor ikke bli skuffet!

Nyt hele Gotland

Hvis du flyr Molde Visby bør du ikke bare ta sjansen til å besøke Visby, men også andre deler av paradisøya og omegn. Gotland er full av fantastisk natur, hyggelige kafeer, konstateljéer, lange strender og underholdning.

For eksempel å ta en tur til Fårö og besøke Ingmar Bergmans trakter anbefales varmt for både øyet og sinn.

En tur til Stora Karlsö er også noe som ikke vil skuffe din fred. Å ta fergen til Stora Karlsö tar bare omtrent 30 minutter fra Klintehamn og når du kommer til øya kan du nyte havutsikter som du sent vil glemme.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig