Fly Molde Montpellier

Bestill fly fra Molde til Montpellier i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Molde til Montpellier. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Molde og Montpellier som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Bestill fly Molde Montpellier – Severdigheter

Tilbring noen dager i den gamle middelhavsbyen Montpellier når du besøker Sør-Frankrike. Det er en sjarmerende stemning i byen hvor de fleste hus er eldre enn 500 år.

Gå rundt i den gamle bydelen

Et godt sted å oppleve byen er å gå til fots, som tilbyr en historisk sentrum fylt med gamle middelalderske smug, små gater og vakre palasser. Begynn på Place de la Comédie, som ligger foran Montpelliers imponerende operahus og teater. Gå deretter ned til Rue de la Loge og Place Jean Jaurés, som er full av liv både dag og kveld. Her vil du oppleve en stor marked, hvor du kan kjøpe det meste, enten du leter etter råvarer, smykker eller klær. Når mørket faller, popper kafeer og restauranter opp og en herlig måltid kan nytes utendørs.

Botanisk hage

Frankrikes eldste botaniske hage finner du i Montpellier, en hage hvis historie begynte allerede i 1593.

Mikvé

I Montpellier finner du også de jødiske badene Mikvé, som har røtter helt tilbake fra det 13. århundre. Formålet med mikvé er rituell renselse. I Montpellier har du muligheten til å se en av de eldste og best bevarte Mikvé i Europa. I tillegg har det jødiske samfunnet spilt en stor rolle i utviklingen av Montpellier, så det er også interessant å se hvis du vil få et dypere innblikk i byens historie.

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, hvor alle våre beste reisetips for Montpellier er samlet.

Transport fra Montpellier-Méditerranée flyplass

Montpellier flyplass ligger mellom Provence og Catalonia bare 7 km fra Montpelliers sentrum, så det er veldig enkelt å komme seg fra flyplassen til byen.

Taxi

Hvis du vil komme raskt og enkelt til destinasjonen din, kan du ta en taxi direkte fra flyplassen. Taxistasjonen finner du utenfor terminalen.

Buss

På flyplassen finner du flere busslinjer som enten kjører inn til byens sentrum eller andre byer i området.

Bilutleie

Vil du oppleve mer av Sør-Frankrike enn bare Montpellier? I så fall er det enkelt å leie en bil på Montpellier flyplass. Det er imidlertid en god ide å bestille bilen før du reiser, da du da både sparer tid og penger. Bestill en bil for ferien din i Montpellier

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig