Fly Kristiansand Düsseldorf

Bestill fly fra Kristiansand til Düsseldorf i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Kristiansand til Düsseldorf. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Kristiansand og Düsseldorf som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Transport fra Düsseldorf Lufthavn

Turen fra Kristiansand til Düsseldorf er ikke den eneste korte turen. Det tar bare 10 minutter å komme fra Düsseldorf Lufthavn til sentrum, på grunn av lufthavnens sentrale beliggenhet, bare 9 km unna.

Ta S-Bahn S7 fra lufthavnen inn til sentrum, som du finner under terminalen. Du må gå ut av terminalen for å finne ned til undergrunnsstasjonen.

Hvis du ikke vil ta offentlig transport, kan du også raskt komme inn til byen med en taxi. Du finner garantert en taxi på taxiholdeplassen utenfor ankomsthallen.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig