Fly Kirkenes København

Bestill fly fra Kirkenes til København i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Kirkenes til København. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Kirkenes og København som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Kirkenes København – Severdigheter

København er hovedstad og storby og har mange severdigheter å by på. Byen har sin helt egen sjarm og københavnerkultur. Du kan ikke si at du har vært i København uten en tur til Nyhavn. Det populære området byr på fargerike hus langs kaia med massevis av spisesteder og kafeer. København har flere slott med vakker arkitektur som må sees. Besøk Amalienborg Slot, som ble bygget på 1750-tallet, hvor flere av kongehusets medlemmer har bopel.

Rosenborg slot

Rosenborg slot er eventyrlig og har en flott plassering. I nærheten av slottet ligger Kongens Have, hvor mange københavnere møtes for å slappe av. Ved Christiansborg Slot holder Folketinget og Høyesterett, og her kan du få en guidet tur.

Tivoli

Tivoli i København er elsket av alle. Her er det opplevelser året rundt tilpasset alle årets sesonger.

Den blå planet

Ta turen til Den Blå Planet – Nordeuropas største akvarium, og se havets dyr med venner eller barn.

Rundetårn

Gå inn i det Rundetårn og gå helt til toppen for å se byen fra oven. I det Rundetårn skrev H.C. Andersen noen av sine historier, og det er det eldste observatoriet i Europa som fortsatt fungerer.

Museer

København er fylt med spennende museer – Ta turen til Statens Museum for Kunst eller Ny Carlsberg Glyptoteket, som bare er to museer av mange.

Shopping

København har de beste mulighetene for shopping – Ta turen til Strøget, hvor du kan finne danske og internasjonale merker samt store designermærker. København har et middelaldersk preg med gamle hus og brosteinbelagte gater, som gjør København helt spesiell. 

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, hvor alle våre beste reisetips til København er samlet.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig