Fly Harstad-Narvik Trondheim

Bestill fly fra Harstad-Narvik til Trondheim i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Harstad-Narvik til Trondheim. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Harstad-Narvik og Trondheim som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Harstad-Narvik Trondheim – Opplev Norges tredje storste by

Trondheim er mer enn 1000 år gammel, og har tidligere blitt kalt både Trondhjem og Nidaros. Byen kan friste med noen av områdets mest populære attraksjoner, hyggelige butikker, samt mange restauranter og barer. Nidelven, som renner gjennom byen, omringes av koselige gamle trehus og gater som alltid er koselige å besøke.  

Trondheim byr også på mye historie. Trondheim huser blant annet Nidaros Domkirke, som ble påbegynt i år 1070 og er bygget over Olav den Helliges gravsted. Nidarosdomen er en av Nordens største middelalderkirker og betraktes i dag som en nasjonalhelligdom. Har du mulighet til å dra hit anbefaler vi absolutt et besøk. I tillegg huser byen mange spennende museer som kan anbefales en tur innom. Her finner du gjerne mange spennende utstillinger.  

Er du på jakt etter kulinariske opplevelser kan Trondheim også by på disse. Byen er har en fremtredende matscene, med et særlig fokus på kortreist mat og lokale mattradisjoner. Her finner du alt fra moderne restauranter til tradisjonelle herregårder, og med flere Michelin-restauranter å velge mellom, er det absolutt ikke vanskelig å finne noe som tilfredsstiller enhver smak.  

Flyplassen i Trondheim (TRD) ligger i Stjørdal, omtrent 35 km øst for Trondheim. Herfra kan du lett ta Ekspressbussen, som går hvert 15 minutt og stopper flere steder i Trondheim sentrum. Hvis du derimot ønsker å ta en taxi, finner du foran ankomsthallen. 

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, hvor alle våre beste reisetips for Trondheim er samlet.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig