Fly Harstad-Narvik Tallinn

Bestill fly fra Harstad-Narvik til Tallinn i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Harstad-Narvik til Tallinn. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Harstad-Narvik og Tallinn som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Harstad-Narvik til Tallinn – Opplev Tallinn

Tallinn har, til tross for sin status som hovedstad, en overkommelig størrelse som gjør det mulig å utforske byens smale gater og smug til fots. Byen puster av sjarm og du vil bli møtt med en gjestfrihet som du sent vil glemme.

I Tallinn finnes det mange severdigheter og attraksjoner. Spesielt i den middelalderske bykjernen som kalles Vanalinn finner du de fleste av attraksjonene.

Når du ikke nyter den tradisjonelle maten eller hviler på en av byens mange kafeer, kan du besøke den berømte utsiktsplassen, Dombjerget. Her får du en fin utsikt over hele Vanalinn, og du kan samtidig oppleve slottet og katedralen mens du er på fjellet.

Besøk Tallinn med venner, familie eller din partner – her er det noe for alle!

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig