Fly Harstad-Narvik Luleå

Bestill fly fra Harstad-Narvik til Luleå i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Harstad-Narvik til Luleå. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Harstad-Narvik og Luleå som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Harstad-Narvik Luleå – Opplev vakker skjærgård

I Luleå kan du besøke noen av Norrbottens mest populære utfluktsmål; Gammelstads kirkeby og barnevennlige Teknikens hus. Gammelstads kirkeby er oppført på UNESCOs verdensarvliste og er et perfekt reisemål en krisp vinterdag. I kirkebyen kan du se hvordan Luleå så ut da byen ble grunnlagt og ta en spasertur blant pittoreske og magiske røde hus.

Hvis du derimot bestiller fly Harstad-Narvik Luleå under sommerhalvåret bør du benytte anledningen til å besøke byens fantastiske skjærgård. Luleås skjærgård består av flere tusen øyer og er minst sagt en imponerende opplevelse en stille sommerdag. Det er også flere aktiviteter som du kan gjøre som å padle kano, kjøre vannscooter, seile og fiske.

Fly Harstad-Narvik Luleå – Land på Luleå flyplass

Ta flyet fra Harstad-Narvik og land i Luleå. Når du er på stedet så gjør Luleå flyplass bekvemmelighet at du lett kan fortsette reisen. Det er gode forbindelser til sentrum fra flyplassen med kollektivtransport.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig