Fly til Luleå

Luleå er en populær innfallsport til Lappland, og et besøk til denne fredelige byen gir deg direkte tilgang til naturen! Her finner man også noe for alle og enhver. Er du sporty, kan du ta turen til fjellene, elsker du kultur kan du besøke museene og er du matinteressert kan du spise deilige gryter og smake på den lokale sjømaten.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Luleå i Sverige fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Luleå

Bestill reisen din på SAS i god tid, så får du kanskje billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen vår for en totaloversikt over alle SAS’ destinasjoner. Som SAS-kunde får du alltid et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Finner du et godt tilbud, kan du sikre deg det mens du har muligheten og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Sverige med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Luleå.

Fly til Luleå og kos deg på ferie i svenske Lappland

Kystbyen Luleå ligger i Lappland, og er kjent for sin vakre kirkeby som huser en rekke godt bevarte trehus samt steinkirken Nederluleå som ble bygd på 1400-tallet.

Luleå brukes i hovedsak som en innfallsport til nærliggende naturreservater og nydelige naturområder, men sentrum er også verdt et besøk. Her finner du en rekke kulturelle sentre og museer som viser frem lokal historie, kunst og kultur. I Bottenvika finner du et nettverk av øyer med mye sanddyner og seler!

Fly til <em>Luleå</em>

Fly med SAS til Luleå flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Luleå flyplass

Luleå er et ekte vintereventyrland. Byen tilbyr en perfekt kombinasjon av fascinerende natur, kultur, underholdning og shopping – så denne byen i Nord-Sverige er vel verdt et besøk.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Luleå

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Luleå inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.