søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Luleå i Sverige fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijingHongkong og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Luleå– bestill nå

Bestill reisen din på SAS i god tid, så får du kanskje billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen vår for en totaloversikt over alle SAS’ destinasjoner. Som SAS-kunde får du alltid et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Finner du et godt tilbud, kan du sikre deg det mens du har muligheten og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Luleå lufthavn (LLA)
  • cl--credit Valuta: Svensk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Svensk

Rabattbilletter for barn

Opplev Luleå med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Luleå. 

Ta flyet til Luleå og kos deg på ferie i svenske Lappland

Kystbyen Luleå ligger i Lappland, og er kjent for sin vakre kirkeby som huser en rekke godt bevarte trehus samt steinkirken Nederlulea som ble bygd på 1400-tallet. 

Luleå brukes i hovedsak som en innfallsport til nærliggende naturreservater og nydelige naturområder, men sentrum er også verdt et besøk. Her finner du en rekke kulturelle sentre og museer som viser frem lokal historie, kunst og kultur. I Bottenvika finner du et nettverk av øyer med mye sanddyner og seler!  

Helg i Luleå
  • Hvorfor Luleå?
  • Fly med SAS til Luleå lufthavn (LLA)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Luleå

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Luleå inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i billetten din: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje Ja Ja Ja
Innsjekket bagasje Nei Ja Ja
SAS Lounge Nei Nei Ja
Fast Track Nei Nei Ja
Mat og drikke Nei Nei
Ja

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden og gjør den mer tilgjengelig. Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Overnatting og transport i Luleå

Gjør deg klar til reisen til Luleå. Bestill et hotellrom eller reserver leiebil, så er du klar.

Andre populære SAS-destinasjoner