SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Luleå

We are travelers.

SAS flyr til Luleå i Sverige fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Luleå– bestill nå

Bestill reisen din på SAS i god tid, så får du kanskje billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen vår for en totaloversikt over alle SAS’ destinasjoner. Som SAS-kunde får du alltid et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Finner du et godt tilbud, kan du sikre deg det mens du har muligheten og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Luleå med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Luleå.

fly til Luleå og kos deg på ferie i svenske Lappland

Kystbyen Luleå ligger i Lappland, og er kjent for sin vakre kirkeby som huser en rekke godt bevarte trehus samt steinkirken Nederluleå som ble bygd på 1400-tallet.

Luleå brukes i hovedsak som en innfallsport til nærliggende naturreservater og nydelige naturområder, men sentrum er også verdt et besøk. Her finner du en rekke kulturelle sentre og museer som viser frem lokal historie, kunst og kultur. I Bottenvika finner du et nettverk av øyer med mye sanddyner og seler!

Luleå

Luleå er en populær innfallsport til Lappland, og et besøk til denne fredelige byen gir deg direkte tilgang til naturen! Her finner man også noe for alle og enhver. Er du sporty, kan du ta turen til fjellene, elsker du kultur kan du besøke museene og er du matinteressert kan du spise deilige gryter og smake på den lokale sjømaten.

Fly med SAS til Luleå lufthavn, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Luleå lufthavn

Luleå er et ekte vintereventyrland. Byen tilbyr en perfekt kombinasjon av fascinerende natur, kultur, underholdning og shopping – så denne byen i Nord-Sverige er vel verdt et besøk.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Luleå

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Luleå inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse:
SAS GO
SAS PLUS
24-timers åpent kjøp
Ja
Ja
Håndbagasje
1 x 8 kg
2 x 8 kg
Innsjekket bagasje

LIGHT
Nei

SMART/PRO
1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track*
Nei
Ja
SAS Lounge*
Kan legges til mot et gebyr
Ja
Mat og drikke
Nei
Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid