Fly Bardufoss Palermo Sicilia

Bestill fly fra Bardufoss til Palermo Sicilia i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bardufoss til Palermo Sicilia. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bardufoss og Palermo Sicilia som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Bardufoss Palermo – Seværdigheder

Palermo er en vakker by med mange spennende severdigheter, god mat og vakker arkitektur. Få litt inspirasjon for turen din nedenfor.

Catacombe dei Cappuccini

Hvis du vil ha en opplevelse utover det vanlige, bør du besøke Catacombe dei Cappuccini - en uvanlig sted, men definitivt verdt et besøk. Her kan du oppleve tusenvis av mumier i forskjellige tilstander - noen er godt bevart, andre er i forfall. Langt bak i katakomber finner du et glasskap der den lille jenta Rosalia Lombardo ligger. Jenta har av mange blitt kalt den sovende skjønnheten, fordi det ser ut som om hun bare ligger og sover, selv om hun har vært død siden 1920.

Teatro Massimo

I denne vakre bygningen finner du Sør-Italias største teater og Palermos opera. Salen har en fantastisk akustikk, så hvis du har muligheten bør du bestille billetter til en forestilling. I de varme sommermånedene arrangeres det imidlertid utendørskonserter i stedet, men du kan fortsatt komme inn og se den vakre bygningen hvis du bestiller en guidet tur.

Hvis du er interessert i flere gode reisetips for Palermo kan du besøke vår reiseguide Scandinavian Traveler, der du får våre beste tips for en flott ferie på Sicilia.

Transport fra Palermo flyplass

Palermo flyplass ligger på Siciliens nordkyst, som er 33 km fra sentrum av Palermo. Under finner du gode tips om transportalternativer til og fra flyplassen.

Buss

Fra flyplassen kan du ta en buss inn til Palermos sentrum eller til stasjonen. Bussene går omtrent hver halvtime. Det er også mulig å ta busser til andre deler av øya som Trapani og Ribera, men de går ikke like ofte.

Taxi

Hvis du vil komme til sluttdestinasjonen i Palermo så raskt som mulig, kan du også ta en taxi. Taxiholdeplassen er plassert nær terminalens utgang. Her kan du nesten alltid være sikker på å finne en taxi uansett når på døgnet du lander. Før du stiger inn i taxien er det en god ide å avtale et konkret pris med sjåføren.

Bilutleie

Veiforbindelsene fra flyplassen til sentrum og videre til resten av Sicilia er gode. Du kan derfor med fordel vurdere å leie en bil for reisen, da det gir deg muligheten til å se et større område av Sicilia. På Palermo flyplass finnes et stort utvalg av bilutleiefirmaer, men det er en god ide å bestille en bil på forhånd for å unngå unødvendig ventetid på flyplassen.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig