Fly Alta Chicago

Bestill fly fra Alta til Chicago i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Alta til Chicago. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Alta og Chicago som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Alta Chicago – Severdigheter

Chicago tilbyr mange opplevelser – det største problemet er å velge. Nedenfor kan du få et raskt overblikk over noen av opplevelsene du ikke bør gå glipp av under oppholdet ditt i Chicago.

Skydeck Chicago i Willis Tower

Chicago er blant annet kjent for sine mange skyskrapere som nesten konkurrerer om å komme nærmest himmelen. En av dem kalles Willis Tower og her har du muligheten til å ta deg opp og nyte utsikten over Chicago fra 412 meters høyde.

Millenium Park

Utforsk det grønne området som er fylt med kunst og teater. Her kan du for eksempel se den ikoniske skulpturen Cloud Gate som er formet som en bønn. På utsiden er Cloud Gate dekket av et speil som omgivelsene reflekteres i.

Nyt blues og jazz

Det er vanskelig å komme unna blues- og jazzmusikkens store betydning i Chicago, det er rett og slett en del av byens DNA. Chicago har utnevnt seg selv til verdens blueshovedstad så er du et fan av blues finnes det mange fantastiske steder å besøke, som for eksempel Buddy Guys Blues Legends. Er du mer for jazz finnes det også mange spennende jazzklubber i byen som du med fordel kan besøke.

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, der alle våre beste reisetips om Chicago er samlet.

Transport fra Chicago flyplass – Chicago O'Hare International Airport

Chicago flyplass er en av de mest trafikkerte flyplassene i verden og ligger omtrent 27 kilometer nordvest for Chicagos sentrum. Flyplassen har flere ganger vunnet tittelen som "Beste flyplass i Nord-Amerika" så du kan regne med at det er en flyplass der det er orden og redelighet.

Når det kommer til transport til og fra flyplassen finnes det flere alternativer å velge mellom, inkludert tog, leiebil og taxi.

Tog

Ta CTA Blue Line inn til Chicago. Toget går døgnet rundt og er definitivt det billigste transportmiddelet. Perrongen der toget avgår ligger i terminal 2.

Taxi

Hvis du ønsker en enkel og komfortabel reise til Chicago kan du også ta en taxi. Foran alle terminalene står det taxier som er klare til å transportere deg til din ønskede destinasjon. Det er derfor veldig enkelt å få tak i en taxi. Taxibilene kjører etter taxameter i Chicago, som måler prisen ut fra tid og avstand.

Leiebil

På Chicago flyplass finner du et stort utvalg av leiebilselskaper der du kan leie en bil for reisen din. Deres kontorer er åpne døgnet rundt og det er mulig å ta en gratis shuttlebus direkte dit. Det er imidlertid en god ide å forhåndsbestille en bil før ankomsten din, da du da får det beste priset og bilen står klar når du ankommer. Bestill en leiebil for reisen til Chicago

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig