Fly Ålesund Thessaloniki

Bestill fly fra Ålesund til Thessaloniki i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Ålesund til Thessaloniki. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Ålesund og Thessaloniki som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Ålesund Thessaloniki – Sevärdheter

Den hvite tårnet i Thessaloniki

Det er ikke uten grunn at du kan lære mer om Thessalonikis historie i akkurat denne bygningen. Det gamle tårnet er en tidligere osmansk festning som også har fungert som fengsel over en lang periode. Tårnet har lenge vært et landemerke for Thessaloniki og er et sted du bør besøke hvis du er interessert i historie og kultur.

Aristotelous Square

Det store offentlige torget ved havnen er et perfekt møtested for sosialt samvær i Thessaloniki. Her kan du nyte utsikten over vannet mens du slukker tørsten med en kopp kaffe eller en oppfriskende brus.

Arch of Galerius

Det gamle monumentet Arch of Galerius har prydet Thessaloniki siden år 303 da det ble innviet. Det ikoniske monumentet illustrerer Galerius seier over perserne, som kommer til uttrykk gjennom seiersrelieffene som monumentet er utsmykket med.

Transport fra Thessalonikis internasjonale flyplass

Thessalonikis flyplass ligger omtrent 14 kilometer sørøst for Thessalonikis sentrum og er Hellas nest største flyplass. Fra flyplassen til Thessalonikis sentrum er det mulig å bruke to transportformer: buss og taxi.

Buss

Fra flyplassen går busser hvert 30. minutt til Thessalonikis sentrum. Her kan Nr. X1 "KTEL - Airport" brukes i løpet av dagen og Nr. N1 "KTEL - Airport" om natten. Reisen tar omtrent 40-50 minutter avhengig av trafikk.

Taxi

Foretrekker du å ta en taxi, er det også gode muligheter for det. Du finner taxiholdeplassen utenfor terminalen. Fra flyplassen tar det omtrent 35 minutter med bil.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Ålesund flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser Ålesund Thessaloniki i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Ålesund flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig