Fly Ålesund Færøyene

Bestill fly fra Ålesund til Færøyene i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Ålesund til Færøyene. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Ålesund og Færøyene som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Ålesund til Færøyene – Opplev Færøyene

Færøyene har med sine 18 øyer blitt utropt av National Geographic Traveler som verdens vakreste øy-destinasjon. Færøyene har et naturlig og rått klima – uoppdaget og uforutsigbart. Her finner du over 200 sjeldne fuglearter, den reneste luften, vannfall og fantastiske klippevegger.

Færøyene har en behagelig rolig atmosfære med vakre, fargerike hus. Hovedstaden heter Tórshavn, og er verdens minste hovedstad. Handle litt av den færøyske designen i butikken Østrøm og besøk SMS Shopping Center.

Prøv det færøyske kjøkkenet som er helt unikt og fantastisk. Fisk og skalldyr smaker bedre her, og mattradisjonene vil overraske deg. Prøv den hyggelige restauranten Barbara Fish House, eller gå videre til noen av caféene ved havnen.

Mykines på Færøyene har fyret, klippene og fantastisk utsikt over vannet. Kirkjubøur er den viktigste historiske plassen, med Magnus-katedralen, Kirkjubøargarður og Ólavskirkjan.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Ålesund flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser Ålesund Færøyene i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Ålesund flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig