Fly Kirkenes Vilnius

Bestill fly fra Kirkenes til Vilnius i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Kirkenes til Vilnius. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Kirkenes og Vilnius som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Kirkenes til Vilnius – Severdigheter

Vilnius er en vakker by som tilbyr mange interessante opplevelser for alle smaker. Vilnius er en av de best bevarte europeiske byene der du kan oppleve gotiske mesterverk, detaljer fra barokken og middelalderske rester.

Gamlebyen

Hvis du besøker gamlebyen bør du ikke gå glipp av en spasertur gjennom de smale gatene der du vil oppleve et stort antall vakre bygninger. Hvis du blir sliten kan du alltid ta en pause i en av byens mange parker.

Gediminas-tårnet

Start sightseeingturen din med å besøke Gediminas-tårnet der du får en vakker utsikt over byen. Fra tårnet kan du for eksempel se flere av de gamle torvene og noen av byens mange kirker.

KGB-museet

Hvis du er interessert i historie kan du besøke KGB-museet. Bygningen som tidligere har vært hovedkontor for Gestapo og KGB (Tidligere Sovjetunionens berømte hemmelige politi) er nå et museum.

Transport til og fra Vilnius flyplass

Vilnius flyplass ligger 7 km fra Vilnius sentrum og er den største sivile flyplassen i Litauen. Vilnius bussnettverk er et av de største i Europa, noe som gjør det enkelt og praktisk å komme seg rundt i byen.

Tog

Fra Vilnius flyplass kan du ta et tog direkte til Vilnius hovedstasjon på bare ca. 7 minutter.

Buss

Fra flyplassen kan du ta buss nummer 1 til hovedstasjonen eller buss nummer 2 som kjører gjennom sentrum. Begge rutene tar omtrent en kvart.

Taxi

Hvis du vil ta en taxi til sentrum finner du en taxiholdeplass utenfor ankomsthallen.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig