Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

Bakketransport

Sixt

Velkommen til en verden med enestående mobilitet. Velkommen til Sixt-verdenen. Sixt har over 100 års erfaring og ekspertise, og er i dag en av de fremste bilutleiefirmaene i verden.

Sixt har over 4000 lokaler i over 105 land, og byr på et komplett utvalg av mobilitetsløsninger av høy kvalitet – fra kompakte økonomibiler til prestisjetunge limousiner og luksusbiler. Sixt har alltid den perfekte bilen til en god pris for å imøtekommene kundenes behov.

 

Kampanje med opptil 4000 Ekstrapoeng!

Uansett om du planlegger en vinterferie, skal hjem til jul eller til og med prøver å komme deg bort fra vinteren for å nyte noen solfylte dager. Opptjen opptil 4000 Ekstrapoeng hver gang du leier bil. Bestill mellom 15. november og 22. desember 2017 og kjør fra 1. desember 2017 til 15. januar 2018.

Les mer og bestill her


Opptjen poeng

Du tjener 500 ekstrapoeng for hver bil du leier hos Sixt rent a car verden rundt og 1000 ekstrapoeng for hver gang du bruker transport med Sixt limousinservice.*

Legg inn din bestilling

*Visse priser er ekskludert fra poengoppsamling. Poengkampanjer kan ikke kombineres.
Innsamling av poeng i ettertid er kun mulig for de seks siste månedene.