søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Hoteller

Radisson Blu Hotels

Radisson Blu Hotels & Resorts tilbyr førsteklasses service og gir gjestene en moderne, eksklusiv og gjestfri opplevelse på over 180 hoteller i Europa, Afrika og Midtøsten. Radisson Blu har mottatt flere priser for Beste hotellkjede og er anerkjent for sin "Yes I Can!"-innstilling når det kommer til service og sin "100 % fornøyd-garanti for gjestene."

Opptjen poeng

Du opptjener 500 ekstrapoeng per natt for maksimalt tre netter på rad på alle Radisson Blu Hotels & Resorts. Bare oppgi EuroBonus-nummeret ditt når du sjekker inn, så overføres poengene til kontoen din etter tre til seks uker. Merk at du ikke kan opptjene EuroBonus-poeng på personal- og ansattpriser, turpriser, gruppepriser, spesielle hotellpriser, reisebyråpriser eller konferansepriser, eller på bestillinger som gjøres via tredjepartsnettsider.

Bestill nå

Merk at hjemmesiden til SAS anses for å være en tredjepartsnettside. Du må bestille direkte fra hotellets nettside, ved hjelp av lenken over, for å opptjene ekstrapoeng.

Bruk poeng

Logg deg inn, gå til Min EuroBonus og bestill med poeng frem til ankomstdagen på utvalgte Radisson Blu-hoteller i Europa, Afrika og Midtøsten. Prisen for en bonusovernatting starter fra 23 000 poeng per natt for et dobbeltrom med frokost inkludert.