Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

American Express-tilbudet må bestilles i løpet av en 12-månedersperiode fra datoen du mottar tilbudet til slutten av neste kalenderår.

For eksempel, hvis du mottar et tilbud den 3. mars 2016, må tilbudet bestilles innen 31. desember 2017.  Reiseperioden kan være etter 31. desember 2017.

Poengtabeller for SAS og Star Alliance-partnere er tilgjengelig her

Du kan bestille American Express-tilbudet på nett for flygninger betjent av SAS.

For bestillinger med Star Alliance-partnere, ring oss på:

For svenske medlemmer: 018 480 9167 (man–fre kl. 09.00–17.00 lokal svensk tid).

For norske medlemmer:  64 81 60 99 (man–fre kl. 09.00–17.00 lokal norsk tid). 

Billetter kan kanselleres og endres opptil én (1) arbeidsdag før EuroBonus-reisen.

Endring av billetter, gitt at poengene fortsatt er gyldige, er tillatt opptil én (1) arbeidsdag før EuroBonus- reisen (forfalte poeng kan ikke brukes på nytt).  Hvis det er mindre enn én (1) arbeidsdag til EuroBonus-reisen, overføres poengene ikke tilbake til det betalende medlemmets EuroBonus-konto ved kansellering. Internasjonale avgifter er refunderbare. Endringsgebyret er 150 SEK/NOK per billett.

Har du betalt skatter og avgifter med ditt American Express kort, og poengene har utløpt samt at du må avbestille av årsaker som er godkjente avbestillingsårsaker i Reiseforsikringen knyttet til SAS American Express kortene, vil du kunne få poengene tilbake ved å benytte reiseforsikringen når poengene har utløpt. Merk at skatter og avgifter må være betalt med SAS EuroBonus American Express kort og kortet må fortsatt være i gyldig status.

American Express-tilbudet er gyldig for maksimalt to (2) passasjerer.

Ja, eieren av American Express-tilbudet kan bruke tilbudet til å bestille for familie eller venner.  Poengene som trengs vil imidlertid bli trukket fra kontoen til den som har mottatt tilbudet. 

Hvis flygningen betjenes av SAS er navneendring mulig opptil én (1) arbeidsdag før EuroBonus-reisen, mot et gebyr på 150 SEK/NOK.  

Hvis flygningen betjenes av en Star Alliance-partner, er navneendring ikke tillatt.

Ja, American Express-tilbudet vil tilbakeføres til eieren av EuroBonus-kontoen, så lenge kanselleringen gjøres minst én (1) arbeidsdag før EuroBonus-reisen. 

Nei, gyldigheten på American Express-tilbudet kan ikke utvides.

Mellomlandinger er tillatt hvis de er kortere enn 24 timer. Mellomlandinger på mer enn 24 timer er ikke tillatt med American Express-tilbudet.