søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Ängelholm/Helsingborg i Sverige fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Ängelholm – bestill nå

Vær smart og bestill reisen din med SAS i god tid for å få billigere billetter. Du kan få en oversikt over alle SAS’ destinasjoner på ett og samme sted ved å besøke lavpriskalenderen. Alle SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud, grip sjansen og bestem deg senere.   

  • cl--plane-right Flyplass: Ängelholm-Helsingborg lufthavn (AGH)
  • cl--credit Valuta: Svensk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Svensk

Rabattbilletter for barn

Opplev Ängelholm sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Ängelholm.  

fly til Ängelholm og nyt en ferie omgitt av naturen 

Ängelholm er en liten svensk by som ligger sør i landet, bare en 30-minutters kjøretur fra Helsingborg og en times kjøring fra Malmø. Hvis du vil nyte det autentiske Sverige og oppleve landsbygdas sjarm, så er Ängelholm den perfekte basen for ferien i Sverige. 

I byen finner du et jernbanemuseum, en zip-line og en grønn park med hjort. Ängelholm brukes også som en innfallsport til Kronoskogen, et vakkert naturreservat med mange turstier.   

Utforsk Ängelholm/Helsingborg

Alltid inkludert i reisen til Ängelholm/Helsingborg

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Ängelholm inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poeng på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Ängelholm/Helsingborg

Gjør reisen enda bedre med SAS og bestill leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå. 

Andre populære SAS-destinasjoner