Fly til Ängelholm/Helsingborg

Ta en pause fra storbyens kjas og mas og tilbring ferien på landsbygda i Sverige. Ängelholm tilbyr et avslappende pust i bakken i en liten og autentisk by. I tillegg er du bare et steinkast unna flotte naturreservater og skogsområder.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Ängelholm/Helsingborg i Sverige fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Ängelholm

Vær smart og bestill reisen din med SAS i god tid for å få billigere billetter. Du kan få en oversikt over alle SAS’ destinasjoner på ett og samme sted ved å besøke lavpriskalenderen. Alle SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud, grip sjansen og bestem deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Sverige sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Ängelholm.

Fly til Ängelholm og nyt en ferie omgitt av naturen

Ängelholm er en liten svensk by som ligger sør i landet, bare en 30-minutters kjøretur fra Helsingborg og en times kjøring fra Malmø. Hvis du vil nyte det autentiske Sverige og oppleve landsbygdas sjarm, så er Ängelholm den perfekte basen for ferien i Sverige.

I byen finner du et jernbanemuseum, en zip-line og en grønn park med hjort. Ängelholm brukes også som en innfallsport til Kronoskogen, et vakkert naturreservat med mange turstier.

Fly til <em>Ängelholm</em>/Helsingborg

Fly med SAS til Ängelholm-Helsingborg flyplass, og du vil ankomme uthvilt og klar til å starte ferien.

Ängelholm-Helsingborg flyplass

Ängelholm er et paradis for alle som er ute etter en aktiv ferie i naturen. Med flere skogsområder og parker i nærheten kan du bli med på hesteridning, sykling og fotturer i den flotte naturen som omringer Ängelholm.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Ängelholm/Helsingborg

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Ängelholm inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.