søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Takk for forespørselen! Målet vårt er å bekrefte innen 24 timer. Husk å pakke bagasjen slik at den tåler håndtering. For eksempel må musikkinstrumenter pakkes i harde beholdere.
Dessverre ble ikke skjemaet sendt. Vennligst prøv igjen senere.
  • Den maksimale utvendige dimensjonen (lengde + bredde + høyde) for standard innsjekket bagasje er 158 cm, inkludert håndtak og hjul. Hvis bagasjen overstiger disse målene, anses den som spesialbagasje.
  • Bagasje som er tung eller stor (for eksempel sportsutstyr), anses som spesialbagasje, og må bes om og bestilles på forhånd for å sikre frakten. For alle avganger fra og med 1. mai 2018 vil transport av ski-, snowboard-, sykkel- og golfutstyr være inkludert i disse kategoriene, og må bes om og godkjennes på forhånd.
  • Ekstra gebyrer påløper for bagasje som krever spesiell håndtering, for eksempel våpen, og dette må bes om og bestilles på forhånd. Les mer om ekstra gebyrer her
  • Siden vår bagasjekapasitet er begrenset, vil frakt av spesialbagasje alltid avhenge av tilgjengelighet. Av denne grunn anbefaler vi at du ber om frakt av spesialbagasje når du bestiller eller så snart som mulig. 
  • For forespørsler om spesialbagasje som er sendt inn innen 24 timer etter bestilling, kan du gjerne ombooke eller kansellere bestillingen dersom vi ikke kan imøtekomme forespørselen din. 
  • Du kan ha med deg de fleste typer spesialbagasje (som ski, golfbager og sykler) gratis som en del av bagasjen inkludert i billetten, såfremt gjenstanden er innenfor grensen for bagasjen inkludert i billetten. Dersom den ikke er det, må du kjøpe ekstra bagasje.  
  • Du kan be om de fleste typer spesialbagasje ved hjelp av skjemaet nedenfor. Hvis din type spesialbagasje ikke står på listen, eller dersom du har en flyvning innen 24 timer, må du kontakte SAS Sales & Service 
  • Hvis du har bestilt reisen via et reisebyrå, må du kontakte byrået for å få hjelp.

VELG type spesialbagasje

Sportsutstyr
Musikkinstrumenter

Dimensjoner for spesialbagasje

Du trenger ikke å spesifisere dimensjoner for golfbag, ski, snowboard eller våpen.

Når du har bedt om frakt av spesialbagasje, får du svar fra SAS innen 24 timer. Merk at din spesialbagasje kun er registrert og godkjent etter du har mottatt bekreftelse fra SAS. Siden vår bagasjekapasitet varierer med flytype, tilbys frakt av spesialbagasje alltid med forbehold om tilgjengelighet.

godkjenn informasjon (obligatorisk)
loader