Takk for forespørselen! Målet vårt er å bekrefte innen 24 timer. Husk å pakke bagasjen slik at den tåler håndtering. For eksempel må musikkinstrumenter pakkes i harde beholdere.
Dessverre ble ikke skjemaet sendt. Vennligst prøv igjen senere.
  • Bagasje som er tung eller stor (for eksempel sportsutstyr) eller som krever spesiell håndtering (for eksempel våpen), anses som spesialbagasje, og visse kategorier innen dette må bes om på forhånd for å sikre frakten.

  • Transport av ski- og snowboardutstyr, sykler og golfutstyr må bes om og godkjennes på forhånd for alle avganger fra og med 1. mai 2018.

  • Siden vår bagasjekapasitet er begrenset, vil frakt av spesialbagasje alltid avhenge av tilgjengelighet. Av denne grunn anbefaler vi at du ber om frakt av spesialbagasje så snart som mulig etter at du bestiller.  

  • For forespørsler om spesialbagasje som er sendt inn innen 24 timer etter bestilling, vil ethvert gebyr for ombooking eller avbestilling frafalles dersom vi ikke kan imøtekomme forespørselen din.

  • Du kan ha med deg de fleste typer spesialbagasje (som ski, golfbager og sykler) gratis som en del av bagasjen inkludert i billetten, såfremt gjenstanden er innenfor grensen for bagasjen inkludert i billetten. Dersom den ikke er det, må du kjøpe ekstra bagasje.

  • Du kan be om de fleste vanlige typer spesialbagasje ved hjelp av skjemaet under inntil 24 timer før avreise. Hvis din type spesialbagasje ikke står på listen, eller dersom du har en flyvning innen 24 timer, må du kontakte SAS Sales & Service

  • Hvis du har bestilt reisen via et reisebyrå, må du kontakte byrået for å få hjelp.

VELG type spesialbagasje

Når du har bedt om frakt av spesialbagasje, får du svar fra SAS innen 24 timer. Merk at din spesialbagasje kun er registrert og godkjent etter du har mottatt bekreftelse fra SAS. Siden vår bagasjekapasitet varierer med flytype, tilbys frakt av spesialbagasje alltid med forbehold om tilgjengelighet.

loader