SAS UNGDOMSBILLETT

VÅRE LAVESTE PRISER FOR DEG SOM ER UNDER 26 ÅR

Jo mer folk reiser, jo bedre blir verden. Det er derfor vi gjør alt vi kan for å gjøre det lett å reise for folk i alle aldre. Frem til du fyller 26 år får du gode rabatter på reiser med SAS Ungdomsbillett.


CO2-TILTAK

Alle ungdomsbilletter er CO2-kompensert av SAS som en del av vårt arbeid for miljø og bærekraftighet. SAS samarbeider med Natural Capital Partners (tidligere kjent som The CarbonNeutral Group), en organisasjon som jobber med CO2-redusering og bærekraftighet.

Norge

Én vei fra

399,-

Europa

Én vei fra

399,-

USA

Tur-retur fra

2499,-

Norge, Europa, USA - bestill senest 2/7 2018. Reiseperiode Norge og Europa: 9/7–31/10 2018, USA: 10/9–15/12 2018.

SAS Ungdom gruppereise

Du kan bestille SAS Ungdom-gruppebilletter og spare opptil 35 % hvis du bestiller tidlig. Ikke bare det, men 20 % av de reisende i gruppen kan være over 26 år, så noen voksne kan også bestille gruppeprisen. Du kan reservere seter og sitte ved siden av hverandre, og du kan sjekke inn én koffert gratis.

STUDENTER OG REISENDE OVER 26 ÅR

Er du over 26 år og student? KILROY er spesialist innen reiser, eventyr og backpacking for ungdommer og studenter. Bestill studentbilletter fra våre partnere i Kilroy:

 

ALLTID MED SAS

  • Forhåndsbestill favorittsetet ditt når du bestiller billettene, eller velg fra tilgjengelige seter 22 timer før avgang.

  • Når du bestiller SAS Go kan du ta med en innsjekket bagasje som veier opptil 23 kg og en håndbagasje som veier opptil 8 kg gratis. I SAS Go Light er kun håndbagasje inkludert.

  • Bestill nå. Bestem deg senere. Hos SAS kan du kansellere reisen innen 24 timer etter bestilling helt gratis.

 

file