søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Reiseklasser

Reiseklasser for alle typer reiser

Å reise handler om mer enn å bare komme seg fra A til B. Og enten du reiser i forbindelse med forretning eller ønsker nye opplevelser på ferie, har vi en reiseklasse som passer turen din perfekt.  

SAS Business

Hvis du reiser på et langdistansefly og ønsker å ankomme godt uthvilt og klar for det som venter deg, bør du velge SAS Business. Du får den beste servicen og det høyeste nivået av komfort i et massasjesete som enkelt omgjøres til en komfortabel, horisontal seng. Du får også et deilig treretters måltid om bord i tillegg til et bredt utvalg underholdning på våre HD-skjermer. Du kan også sjekke inn to store kolli (32 kg hver) og ta med to stk. håndbagasje (8 kg hver) om bord. Med andre ord: Alt inkludert.

 

SAS Plus

Ønsker du noe ekstra? Velg SAS Plus, og du får mer plass til å strekke på beina samt et bredere sete med justerbare hode- og fotstøtter.* Du får også mange av fordelene til SAS Business, som f.eks. tilgang til SAS Lounge, SAS Fast Track og god mat og drikke om bord. Og du kan sjekke inn to kolli på opptil 23 kg hver.

Hvis du er medlem av SAS EuroBonus, opptjener du flere poeng enn hvis du reiser i SAS Go. 

* På langdistansefly.

 

SAS Plus Smart

Med SAS Plus Smart får du samme gode komfort som i SAS Plus, men til en lavere pris. Den eneste forskjellen er at hvis du må endre eller kansellere turen din, må du betale et gebyr på 600 SEK for flygninger i Skandinavia og Europa (pluss prisforskjellen hvis du endrer til et annet prisnivå). Andre gebyrer for ombooking og avbestilling gjelder for flygninger til USA og Asia.

Akkurat som i SAS Plus, får du mer rom til å strekke på beina pluss bredere seter med justerbare hode- og fotstøtter.* I tillegg kan du sjekke inn to kolli på opptil 23 kg hver. 

Hvis du er medlem i SAS EuroBonus, opptjener du litt mindre poeng som i SAS Plus.

* På langdistansefly.


SAS Go

Velg SAS Go og nyt god service og komfort til en konkurransedyktig pris. Som med alle SAS-flygninger, får du en 24-timers pengene tilbake-garanti, og gratis digitale aviser og magasiner fra 22 timer før avreise i SAS App. Og du får alltid gratis kaffe og te om bord. 

Hvis du er medlem av SAS EuroBonus, opptjener du poeng når du reiser. 

SAS Go Light

Hvis du reiser fra Skandinavia til Europa og USA og ikke trenger å sjekke inn bagasje, er SAS Go Light det beste alternativet, og du vil fortsatt kunne nyte av komforten i SAS Go. Hvis du er under 26 år, kan du bestille SAS Youth Go Light til Europa.

 

NYHETER! 

Vi har introdusert SAS Go Light på flygninger fra USA til Skandinavia/Finland og fra Finland til USA.


Sammenlign billettypene våre

Vi tilbyr en reiseklasse for alle typer reisende, fra bra til noe ekstra til det beste. Sammenlign billettypene våre for å se hva du får.  


Nye kabiner på langdistansefly

Når du reiser til og fra USA og Asia, vil du oppleve en reise i verdensklasse i våre nye kabiner. De er inspirert av skandinavisk design og tilbyr en hotellatmosfære med smart funksjonalitet. Og takket være det unike samarbeidet vårt med svenske Hästens, som lager luksuriøst sengetøy, har vi tatt sovekomforten til nye høyder.