søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

Med SAS EuroBonus får du bedre opplevelser fra dag én. Det spiller ingen rolle om du reiser hver dag eller bare en gang i blant. EuroBonus-medlemskapet ditt lønner seg på mange forskjellige måter. 


EuroBonus-medlemmer har bedre opplevelser. I tillegg til å opptjene poeng på ting du gjør uansett, som å reise, shoppe og leie bil for å få og løse inn belønninger, CO2-kompenserer vi alle flygninger som bestilles av EuroBonus-medlemmer. 

Den midlertidige suspensjonen av store deler av SAS sitt trafikkprogram påvirker EuroBonus-programmet og medlemmene våre. Du finner den nyeste informasjonen i spørsmål og svar.

EuroBonus Julekalender – Spennende tilbud hver dag frem til juleaften

I årets EuroBonus julekalender opptjener du poeng på alt og du kan dessuten betale med allerede opptjente EuroBonus-poeng. Har du ikke nok poeng kan du alltid betale en del med penger. Meld deg på nå så du ikke går glipp av tilbud på eksklusive produkter, rabatterte bonusreiser og enda flere muligheter å opptjene poeng i butikker og restauranter.

Meld deg på nå

 

 

Vi CO2-kompenserer alle SAS-billettene til våre EuroBonus-medlemmer

Les mer om SAS sitt arbeid for mer bærekraftige flyreiser

 

 

Nå målene dine raskere

 

Drømmer du om å dra til et spesielt sted? La poengene dine ta deg dit!

Sørg for at du maksimerer poengopptjeningen ved å bruke et EuroBonus-kredittkort for all shopping. Du kan også knytte ditt vanlige betalingskort til EuroBonus for å opptjene ekstrapoeng. Og ikke glem å benytte deg av våre eksklusive medlemstilbud.

 • Medlemstilbud akkurat nå

  Tidsbegrensede tilbud fra EuroBonus og våre partnere, kun for medlemmer. Rabatterte bonusreiser, tilbud på bilutleie, hoteller med mer.

  Se tilbud
 • SAS Amex Classic

  Søk nå og bruk 25.000 NOK i løpet av 3 måneder og du vil motta 18.000 Eurobonus Ekstrapoeng. Tilbudet gjelder nye søknader mottatt før 30. november.**

  Søk nå
 • Tilknytt ditt vanlige betalingskort

  Tilknytt ditt vanlige betalingskort til EuroBonus-medlemskapet og begynn å opptjene ekstrapoeng på hotellopphold, restauranter og shopping i våre partnerbutikker.

  Tilknytt kortet ditt

Nyheter og oppdateringer

 • Oppdateringer i våre vilkår og betingelser for EuroBonus
 • SAS EuroBonus forlenger den nåværende medlemsstatusen med tolv måneder
 • SAS EuroBonus-medlemskort nå i SAS App
 • Justeringer i utvalget av medlemsfordeler
 • Midlertidige forstyrrelser i SAS EuroBonus-tjenester
 • En vennlig påminnelse om at poengene dine utløper