Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

Annet

Annen informasjon om SAS og din reise

Hvis du reiser ofte med oss, kjenner du oss godt. Men kanskje det er noe du ikke har opplevd enda. Her er noen ting vi vet er viktige for deg når du reiser og andre ting som kan være interessant å vite om SAS.

We are travelers

We are travelers – vi flyr av forskjellige grunner. Vi pendler til jobb flere dager i uken. Vi jobber på flyet. Vi besøker foreldre eller barn. Vi søker et uforglemmelig eventyr. Vi søker ro. Noen av oss sjekker inn store bager. Andre reiser med en lett håndbagasje. Vi bor over hele verden. Noen ganger savner vi hjemmet. Noen av oss kan nesten ikke sitte stille. Andre sovner før flyet tar av.

Vi har alle én ting til felles: For oss er reising mer enn bare å komme seg fra A til B. Det er en del av reisen. Uansett hvor vi skal. Hvis dette høres ut som deg, er du en sann reisende.

 


Alltid med SAS

Vi vet at når du reiser med oss forventer du en ukomplisert, komfortabel og sømløs reise. Det er derfor det er et par ting vi aldri skorter på når det gjelder å betjene deg. Du kan finne dem her.
 

EuroBonus-poeng på alle flygninger

Det lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng på flygninger med SAS og våre partnere, samt hoteller, leiebiler og mye mer. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser. Mer om SAS EuroBonus

Sjekk inn gratis på telefonen, på nettet eller i våre Self Service-automater

Sjekk inn 22 timer før avgang med SAS App eller på SAS-nettstedet. Du kan også velge sete, registrere EuroBonus-nummeret ditt, endre avgangstid og skrive ut boardingkortet ditt. Bruk SAS App til å sjekke inn og få boardingkortet på telefonen. Når du flyr til USA eller Asia, kan du velge sete når du bestiller billetten.


Kaffe og te. Aviser i appen

Uavhengig av når eller hvordan du reiser, tilbyr vi gratis te og kaffe, samt gratis aviser og ukeblader i vår app. På noen ruter i Skandinavia vil du også få gratis lokalaviser. Om bord vil du også finne bladet Scandinavian TravelerMer om hva som er inkludert i våre forskjellige reiseklasser


Ingen gebyrer når du betaler med kredittkort

Når du bestiller reisen din på SAS-nettstedet, er det ingen gebyrer når du betaler med kredittkort.


24-timers pengene tilbake-garanti

Bestill nå. Bestem deg senere. Du kan kansellere reisen innen 24 timer etter bestilling helt gratis. Du kan alltid foreta endringer på reisen mot et gebyr. Mer om endring av bestilling

Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avgang, kan du alltids kansellere reisen din opptil 12 timer før avgang og få full refusjon. Mer om refusjoner


Fast Track – den raskere ruten gjennom sikkerhetskontrollen

Med SAS Fast Track kan du ta den raskeste ruten gjennom sikkerhetskontrollen, dersom du flyr i SAS Plus eller SAS Business eller er et EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem. Da vil du ha mer tid til å nyte shopping eller slappe av i våre lounger. Mer om SAS Fast Track

 

SAS Lounge – få mer ut av reisen

SAS Lounge tilbyr det lille ekstra til reisende i SAS Plus samt EuroBonus Gull- og Diamant-medlemmer. Jobb, spis og drikk litt, eller bare slapp av. Vi tilbyr gratis WiFi.

 

SAS Gold Lounge in Stockholm


Mat og drikke om bord

Vi synes måltider om bord bør være ett av høydepunktene på reisen når du reiser med oss. Vi forandrer menyen vår fire til fem ganger i året, og velger alltid lokalproduserte, organiske og bærekraftige alternativer. 

  • Når du flyr til USA og Asia, vil mat og drikke om bord være gratis uavhengig av hvilken billett du reiser på. 

  • På andre flygninger tilbyr vi mat og drikke i SAS Plus

  • Hvis du reiser i SAS Go Light eller SAS Go, tilbyr vi gratis kaffe og te, og du kan kjøpe mat om bord og betale med kontanter, kredittkort eller med EuroBonus-poeng.


Mer om hva som er inkludert i våre forskjellige reiseklasser

Ankomst på tiden

Vi vet at tiden din er verdifull. Det er derfor vi gjør alt vi kan for å sikre at du ankommer til rett tid. Med SAS får du punktlighet i verdensklasse. Vi er flere ganger blitt nevnt som et av verdens mest punktlige flyselskap. Mer om punktlighet

Rabatter for barn – fly billigere

Vi ønsker reisende av alle aldre velkommen. Hos SAS reiser barn under 2 år gratis eller til en rabatt på 90 % når de sitter på fanget til en voksen. Barn i alderen 2–11 år, som reiser med en person over 16 år, får en rabatt på opptil 25 %. Mer om barnerabatter

SAS ungdomsbilletter – billigere reise hvis du er under 26

Under 26 år? Ser du etter en billig, fleksibel reise i Skandinavia og Europa? Da bør du velge SAS ungdomsbillett. De tilbyr også mange andre fordeler som gjør reisen enklere. 

SAS Dreams

Det er ikke noe galt i å ønske seg litt mer. Noe nytt. Noe spesielt. Noe ganske utrolig. Det er derfor vi har skapt SAS Dreams – et skreddersydd konsept som tilbyr virkelig unike opplevelser, kun for SAS EuroBonus-medlemmer. En invitasjon andre bare kan drømme om. Ta en titt. Sjekk innboksen din. Vi er sikre på at du vil finne noe du liker. Vær en drømmer. Vær en reisende.


Til SAS Dreams

SAS utviklingsblogg

Lurer du på hva som skjer under byggingen av vår nye digitale plattform? Bli med på den spennende veien mot å gjøre reising enklere og mer gledelig gjennom digitalisering. Vi vil holde deg oppdatert på milepælene vi når langs veien, hva du kan forvente på de nye nettsidene og mer. Ta en titt

Premier og tildelinger

Vi vet at når du reiser med oss har du høye forventninger før, under og etter reisen – og av god grunn. Det er derfor vi jobber iherdig for å oppfylle disse, hver dag. Det er også derfor vi er meget fornøyde når vi ser at innsatsen lønner seg. Les mer under om tildelinger og premier vi har vunnet i løpet av årene.

SAS som vinner av svenske Digital Awards i kategorien "Årets beste kundeservice på sosiale medier".

Vinneren av Business Travel Awards – Customers' Choice 2016 ble annonsert i går. Tre tusen svenske beslutningstakere og forretningspersoner som reiser ofte stemte frem SAS som vinneren i kategoriene "Beste innenlands flyselskap" og "Beste innenlands transport".

SAS er også blitt navngitt som flyselskapet som gir kundene best service i ServiceScores' årlige undersøkelse.

Om høsten og vinteren besvarte mer enn 10 000 svensker spørsmål i en stor undersøkelse med det formål å finne Sveriges beste selskap. Når resultatene ble presentert torsdag 17. mars, tok SAS toppremien som Sveriges beste selskap i 2016 i kategorien Personlig reise.

I årets Grand Travel Awards-seremoni, hvor reiseagenter stemmer på priser i over 20 kategorier, vant SAS alle kategoriene som selskapet ble nominert i: Beste innenlands transportselskap, Beste europeiske flyselskap, og beste interkontinentale flyselskap. Videre var SAS Global Sales Director Annelie Nässén én av tre personer nominert i kategorien Manager of the Year – som hun vant til tross for sterk konkurranse.

På tirsdag kveld ble SAS tildelt en bronseløve i «friluftsliv»-kategorien på Cannes Lions Awards for "«SAS Escalator Experiment». Det var totalt 470 deltakere i kategorien. Prisen er en anerkjennelse av SAS' prestasjoner innen kreativitet og innovasjon.

På ServiceScore-prisseremonien i 2015 ble SAS stemt frem som det flyselskapet som gir best service til kundene. Resultatene er basert på reiseopplevelser fra over 3 000 svensker. SAS slår Malmö Aviation og Norwegian i samme kategori.

SAS fikk tildelt tittelen Beste europeiske flyselskap fra Grand Travel Award 2015. Tittelen, framstemt av svenske reiseagenter, er bevis på at SAS' fokus på passasjerer som reiser ofte og som stiller høye krav, oppfyller forventningene til disse reisende.

Vinnerne av Business Travel Awards – Customers' Choice 2015 ble annonsert i kveld. Tre tusen svenske beslutningstakere og forretningspersoner som reiser ofte stemte frem SAS som vinneren i kategoriene "Beste innenlands flyselskap" og "Beste mobile reiseapp".


Star Alliance

Gjennom Star Alliances globale nettverk kan SAS ta deg hvor som helst i verden. I 1997 ble SAS en av grunnleggerne av Star Alliance, og i dag består nettverket av 28 flyselskap. Dette gjør ditt SAS EuroBonus-medlemskap enda mer verdifullt, siden du kan opptjene og bruke poeng hos alle de 28 flyselskapene i alliansen mens du nyter de unike tradisjonene og kulturene til hvert enkelt selskap. 
 

Dette er Star Alliance:

  • Grunnlagt i 1997
  • 28 flyselskaper
  • 4 456 fly
  • 408 998 ansatte
  • Drift i 192 land
  • 620 millioner reisende hvert år
  • 1 316 flyplasserMap of Star Alliance members
Star Alliance MCR banner