WiFi

Hold kontakten i luften, hold oversikt over de siste oppdateringene på sosiale medier, surf eller kom deg à jour med jobben.

Gratis tilgang til WiFi er inkludert

 • Når du reiser med SAS Business.

 • Som en fordel for EuroBonus Diamant- og Gull-medlemmer når de reiser med SAS Go og SAS Plus.

Tilgang til SAS-nettsiden, SAS App og scandinaviantraveler.com er alltid gratis på europeiske ruter og på langdistanseflyet A321LR. Mer informasjon om gebyrene våre

Detaljert informasjon

 • Det meste av SAS’ europeiske flåte er utstyrt med høyhastighets WiFi, slik at du enkelt kan strømme favorittserier surfe, sende e-poster eller bruke sosiale medier.

 • Hvis flygningen din har WiFi, vil du få en SMS om dette før du går om bord i flyet, så lenge mobilnummeret ditt er knyttet til bestillingen.

 • Betaling gjøres med kredittkort eller med EuroBonus-poeng. EuroBonus Diamant- og Gull-medlemmer får gratis tilgang til WiFi.

 • WiFi blir i de fleste tilfeller aktivert når flyet forlater gaten, og slås av når det ankommer destinasjonen. Visse land og områder tillater imidlertid ikke WiFi-overføringer. Systemet vil derfor avslutte tjenesten automatisk over disse områdene. Når dette skjer vil WiFi være tilgjengelig når vi er i luften.

 • Langdistanseflyet A321LR er utstyrt med høyhastighets WiFi og er det siste tilskuddet til SAS’ langdistanseflåte. Den gjenværende delen av SAS’ langdistanseflåte, som består av A330- og A350-fly, er utstyrt med WiFi med lavere hastighet. Du vil kunne chatte, lese e-poster, bruke sosiale medier og surfe, men systemet er ikke sterkt nok til å strømme filmer og serier. Av hensyn til passasjerenes komfort er det ikke tillatt å bruke WiFi-tjenester til å ringe, inkludert bruk av VoIP-samtaler gjennom tjenester som Skype, FaceTime og WhatsApp.

 • Betaling gjøres med kredittkort eller med EuroBonus-poeng. Reisende i SAS Business samt EuroBonus Diamant- og Gull-medlemmer, får gratis tilgang til WiFi.

 • Tjenesten aktiveres rundt 20 minutter etter avgang, og blir deaktivert når vi starter nedstigningen. Det vil være noen avbrudd underveis når systemet bytter fra én satellitt til en annen, samt på veldig nordlige flygninger over Grønland.

 • Et av flyene våre venter fremdeles på å bli utstyrt. Resten av den interkontinentale flåten til SAS har WiFi. Flyet det gjelder er A330E, med registreringsnummer SE-REH.

 • Vårt 3G-nettverk er aktivert på de fleste av våre flygninger til og fra USA og Asia som driftes av våre Airbus 330-fly. Denne tjenesten lar deg bruke smarttelefonen som om du var hjemme – fra 6 000 meter over bakken. Bare sørg for at leverandøren din er partner med AeroMobile. Du kan bruke AeroMobiles roamingnettverk ved å skru av flymodus, men kun når flyet er i cruisefart.

 • Kostnaden for mobiltjenester (SMS, anrop og GPRS) baseres på roaming-kostnader fra mobiloperatøren din. All dataroaming er internasjonal og kostnadene legges til på telefonregningen din. Når du skrur av flymodus, vil mobiloperatøren sende deg en tekstmelding med prisoversikt for denne tjenesten.