Lavpriskalender

Finn våre billigste flyreiser til destinasjoner over hele verden.

Lavpriskalenderen hjelper deg med å finne våre beste priser akkurat nå. Pris og plasstilgang oppdateres ved hvert nytt søk, så prisavvik kan forekomme.

Slik finner du de billigste flygningene i SAS’ lavpriskalender

Med lavpriskalenderen til SAS finner du billige flygninger til ulike reisemål over hele verden. Her kan du søke etter billige flygninger, og få oversikt over de billigste flybillettene vi tilbyr akkurat nå. Vær oppmerksom på at prisene og tilgjengeligheten oppdateres hver gang det gjøres nye søk og bestillinger. Dette betyr at det kan oppstå prisforskjeller mellom de ulike billettene hvis du går videre til bestilling. Derfor er det lurt å bestille drømmereisen i dag, slik at du får flybillettene så billige som mulig! Hos SAS har vi alltid 24-timers åpent kjøp, så du trenger ikke å vente med å bestille.

Hva er lavprisflygninger?

I lavpriskalenderen vår finner du de billigste flygningene vi tilbyr akkurat nå for reisemålet ditt på datoene du har valgt. De røde tallene viser de absolutt billigste billettene til reisemålet ditt.

Når finner man de billigste billettene?

Det spiller ingen rolle hvilken dag eller tidspunkt du søker etter billige billetter. Vi har generelt to anbefalinger når det kommer til å få så billige billetter som mulig:

Bestill god tid i forveien

Jo lenger i forveien du bestiller reisen, jo billigere blir billettene. Det varierer når de beste tilbudene legges ut, men du bør sikte på å bestille flyturen minst noen måneder i forveien for å få de laveste prisene.

Se etter tilbud og salg

De aller beste prisene finner du når vi har salg. For å sikre at du ikke går glipp av salgene, er det lurt å bli medlem i EuroBonus. Da gir vi deg beskjed når nye, billige flygninger legges ut. Vi gir deg også beskjed om andre eksklusive tilbud, og om hvordan du tjener EuroBonus-poeng som du kan bruke på alt fra flybilletter til bilutleie, og mye mer.

Hvilke dager er det billigst å fly på?

Det korte svaret er at det ikke finnes noen gylden regel for hvilken dag som er den billigste dagen å fly på. Det kan imidlertid være lurt å ta en ekstra titt på tirsdager, onsdager og torsdager. Disse dagene er generelt mindre populære enn helger og mandager, og du kan derfor finne flybilletter til en billig penge. Et annet tips er å unngå skoleferier, da flybillettene har en tendens til å være litt dyrere når mange skal ut og reise.

Hvilke måneder er det billigst å reise?

Dette avhenger av både hvor du skal og når du bestiller. Du får vanligvis best pris dersom du reiser utenom høysesongen, uansett hvor du skal. Det kan være en god idé å unngå de mest populære reisemånedene, desember og sommermånedene, hvis du ønsker å finne de aller beste prisene. Vi anbefaler også at du unngår å reise på helligdager og ferier som gjelder for stedene du reiser fra og til, dersom du vil finne et godt tilbud. I tillegg får du fordelen av mindre folkemengder når du reiser utenom høysesongen!

Er det billigere å kjøpe flybilletten rett før avreise?

Det beste er å planlegge frem i tid når du skal ut og reise. Det er svært uvanlig at det dukker opp billige billetter i siste liten, hovedsakelig på grunn av høy etterspørsel og lav tilgjengelighet, spesielt på de mest populære flyrutene. Hvis du må kjøpe flybillettene rett før, kan det være lurt å være fleksibel på datoene og se etter flyreiser med mellomlandinger.

Billige flygninger året rundt

I SAS’ lavpriskalender finner du våre beste priser for billige flygninger året rundt. Lavpriskalenderen gir deg oversikt over prisene for hele måneden, slik at du enkelt finner billige flybilletter som passer deg og ferieplanene dine. Enten du planlegger en solfylt sommerferie i august, høyfjellsferie for å feire nyttår, eller en spontan helgetur til en storby, kan du bruke lavpriskalenderen for å finne billige flygninger som oppfyller dine ønsker. Jo mer fleksibel avreisedatoen din er, jo billigere blir flybillettene. Det samme gjelder hvis du bestiller tidlig, så ta en titt nå!

Våre beste flytilbud rundt om i verden

Vil du nyte solen og bølgesusen i Miami i USA, eller dra på skiferie til de storslagne Alpene? Eller kanskje en mer historiefokusert ferietur til Athen i Hellas er noe for deg? Uansett hvor du skal reise, finner du de beste tilbudene i lavpriskalenderen vår, der du enkelt kan legge inn hvilken flyplass du skal reise fra. Vi tilbyr billige flygninger til verdens mest spennende destinasjoner, sortert etter kategoriene Skandinavia, Europa, USA, Canada, Afrika og Asia, solreiser, helgeturer, golfreiser og skireiser – slik at du kan bestille raskt og enkelt! Vi ønsker deg og reisefølget ditt en fantastisk reise!