søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Ønsker du å fly med mer stil og komfort? Legg inn et bud for å oppgradere billetten til SAS Plus eller SAS Business på alle flygninger operert av SAS. 

Slik fungerer det
 

Bestem hvor mye du er villig til å betale for å oppgradere setet ditt til SAS Plus eller SAS Business, og legg inn et bud.

Bestem hvordan du ønsker å betale. Du kan betale med kredittkort eller med EuroBonus-poeng. Når du har lagt inn et bud, kan du endre det eller trekke det tilbake opptil 48 timer før avgang.

Du blir varslet 36 timer før avgang på e-post hvis budet ditt aksepteres. Hvis du har et EuroBonus Sølv- Gull- eller Diamant-kort, har du bedre sjanse til å få oppgraderingen.

Hvis budet ditt aksepteres, vil du motta et oppgradert boardingkort når du sjekker inn. Hvis budet ditt ikke aksepteres, må du ikke betale ekstra og du reiser på din opprinnelige billett. 

JULEKAMPANJE

DEN BESTE JULEGAVEN TIL DEG SELV – EN OPPGRADERING!

Unn deg selv en julegave og fly mer komfortabelt med SAS Upgrade. På avganger mellom 18. desember og 7. januar har vi senkt startprisen for bud på oppgraderinger til SAS Plus eller SAS Business. Tilgjengelig på ruter mellom Skandinavia til/fra USA, Kina og Hongkong. Det er ikke for sent å unne deg selv en ekstra komfortabel reiseopplevelse ved å legge inn et bud nedenfor.

Prisene nedenfor er laveste fra-pris én vei for en oppgradering fra SAS Go til SAS Plus

Til/fra SEK DKK NOK USD CNY HKD
Skandinavia til/fra Asia 1599 1199 1499   1199 1449
Skandinavia til/fra østlige USA 1299 999 1249 149    
Skandinavia til/fra vestlige USA 1499 1099 1449 169    


Legg inn et bud 

Flygningsinformasjon

Oppgi etternavn og bestillingsreferanse (kun engelske bokstaver a–z).

Please login to use this functionality.


Oppgradere til SAS Plus eller SAS Business

Du kan oppgradere til SAS Plus på flygninger i Norden og Europa og til SAS Business eller SAS Plus på flygninger til USA og Asia.

 


Merk: Du kan bare ta med bagasjen som er inkludert i din opprinnelige billett. 


*Hvis du har kjøpt en bonusbillett, vil du ikke opptjene EuroBonus-poeng på oppgraderingen, da bonusbilletter ikke kvalifiserer for poengopptjening. 

I SAS Business kan du

  • få samme fordeler som i SAS Plus
  • reise i en separat Business-kabin
  • slappe av med massasjefunksjon i setet
  • gjøre om setet til en seng 
  • friske deg opp med et gratis comfort kit
  • nyte en deilig treretters meny og buffet om bord
  • opptjene enda flere EuroBonus-poeng*


Merk: Du kan bare ta med bagasjen som er inkludert i din opprinnelige billett. 

 

*Hvis du har kjøpt en bonusbillett, vil du ikke opptjene EuroBonus-poeng på oppgraderingen, da bonusbilletter ikke kvalifiserer for poengopptjening.

Oppgradering på flyplassen

Hvis du ikke får oppgraderingen du ønsker gjennom SAS Upgrade, kan du alltid oppgradere på flyplassen hvis det er plass på flygningen. Dette gjelder ikke for flygninger i Europa eller Skandinavia. Betal med kontanter eller med EuroBonus-poeng.

Oppgradering på Star Alliance-flygninger

Hvis du er medlem i EuroBonus og flyr med en av våre Star Alliance-partnere, kan du bruke poengene dine til å oppgradere billetten fra økonomi til business, eller business til første klasse på vanlige ruteflygninger. Bestill oppgraderingen opptil 24 timer før avreise.  

På SAS-flygninger med Star Alliance kan du bestille en bekreftet oppgradering fra SAS Plus til Business på samme måte som du bestiller oppgraderinger med andre flyselskaper i Star Alliance.

Se priser for oppgraderinger