Ønsker du å fly med mer stil og komfort? Legg inn et bud for å oppgradere billetten til SAS Plus eller SAS Business på alle flygninger operert av SAS. Se påskekampanjen vår nedenfor!

Slik fungerer det
 

Bestem hvor mye du er villig til å betale for å oppgradere setet ditt til SAS Plus eller SAS Business, og legg inn et bud.

Bestem hvordan du ønsker å betale. Du kan betale med kredittkort eller med EuroBonus-poeng. Når du har lagt inn et bud, kan du endre det eller trekke det tilbake opptil 48 timer før avgang.

Du blir varslet 36 timer før avgang på e-post hvis budet ditt aksepteres. Hvis du har et EuroBonus Sølv- Gull- eller Diamant-kort, har du bedre sjanse til å få oppgraderingen.

Hvis budet ditt aksepteres, vil du motta et oppgradert boardingkort når du sjekker inn. Hvis budet ditt ikke aksepteres, må du ikke betale ekstra og du reiser på din opprinnelige billett. 

Unn deg en oppgraderet reise denne påsken

Fly mer komfortabelt med SAS Upgrade i påskeferien. Fra 20. til 28. mars får du bedre priser hvis du legger inn et bud for en oppgradering til SAS Plus eller SAS Business for flyvninger fra Skandinavia til USA og til Asia.

For flyvninger til Skandinavia strekker perioden seg fra 31. mars til 6. april. Det er ikke for sent å unne deg selv en ekstra komfortabel reiseopplevelse ved å legge inn et bud på en oppgradering nedenfor.
 

* De eneste flyvningene fra Danmark som kan oppgraderes fra SAS Go til SAS Plus til påskekampanjepriser, er de som skal til disse destinasjonene: Boston, Chicago, Miami, New York, San Francisco, Washington, Beijing, Shanghai og Tokyo. 

San Francisco

Legg inn et bud 

Flygningsinformasjon

Oppgi etternavn og bestillingsreferanse (kun engelske bokstaver a–z).

Please login to use this functionality.

Påskekampanje

SAS Go til SAS Plus

Fra Til Pris fra 
København Boston, Chicago, Miami, New York, Washington 1175 NOK
København San Francisco, Beijing, Shanghai, Tokyo 1470 NOK
Oslo, Stockholm USA & Asia 1080 NOK
Boston, Chicago, Miami, New York, Washington, Hongkong Scandinavia 1275 NOK
San Francisco, Los Angeles Scandinavia 1470 NOK
Kina, Tokyo Scandinavia 1665 NOK

SAS Plus til SAS Business

Fra Til Pris fra 
Scandinavia USA & Asia 2155 NOK

SAS Go til SAS Business

Fra Til Pris fra 
Scandinavia USA & Asia 3425 NOK


Oppgradere til SAS Plus eller SAS Business

Du kan oppgradere til SAS Plus på flygninger i Norden og Europa og til SAS Business eller SAS Plus på flygninger til USA og Asia.

 


I SAS Plus kan du


Merk: Du kan bare ta med bagasjen som er inkludert i din opprinnelige billett (1 stykk på 23 kg). 


*Hvis du har kjøpt en bonusbillett, vil du ikke opptjene EuroBonus-poeng på oppgraderingen, da bonusbilletter ikke kvalifiserer for poengopptjening. 


I SAS Business kan du

  • få samme fordeler som i SAS Plus
  • reise i en separat Business-kabin
  • slappe av med massasjefunksjon i setet
  • gjøre om setet til en seng 
  • friske deg opp med et gratis comfort kit
  • nyte en deilig treretters meny og buffet om bord
  • opptjene enda flere EuroBonus-poeng*


Merk: Du kan bare ta med bagasjen som er inkludert i din opprinnelige billett. 

 

*Hvis du har kjøpt en bonusbillett, vil du ikke opptjene EuroBonus-poeng på oppgraderingen, da bonusbilletter ikke kvalifiserer for poengopptjening.

Oppgradering på flyplassen

Hvis du ikke får oppgraderingen du ønsker gjennom SAS Upgrade, kan du alltid oppgradere på flyplassen hvis det er plass på flygningen. Betal med kontanter eller med EuroBonus-poeng.

Oppgradering på Star Alliance-flygninger

Hvis du er medlem i EuroBonus og flyr med en av våre Star Alliance-partnere, kan du bruke poengene dine til å oppgradere billetten fra økonomi til business, eller business til første klasse på vanlige ruteflygninger. Bestill oppgraderingen opptil 24 timer før avreise.  

På SAS-flygninger med Star Alliance kan du bestille en bekreftet oppgradering fra SAS Plus til Business på samme måte som du bestiller oppgraderinger med andre flyselskaper i Star Alliance.

Se priser for oppgraderinger