Ønsker du å fly med mer stil og komfort? Legg inn et bud for å oppgradere billetten til SAS Plus eller SAS Business på alle flygninger operert av SAS. 

Slik fungerer det
 

Bestem hvor mye du er villig til å betale for å oppgradere setet ditt til SAS Plus eller SAS Business, og legg inn et bud.

Bestem hvordan du ønsker å betale. Du kan betale med kredittkort eller med EuroBonus-poeng. Når du har lagt inn et bud, kan du endre det eller trekke det tilbake opptil 48 timer før avgang.

Du blir varslet 36 timer før avgang på e-post hvis budet ditt aksepteres. Hvis du har et EuroBonus Sølv- Gull- eller Diamant-kort, har du bedre sjanse til å få oppgraderingen.

Hvis budet ditt aksepteres, vil du motta et oppgradert boardingkort når du sjekker inn. Hvis budet ditt ikke aksepteres, må du ikke betale ekstra og du reiser på din opprinnelige billett. 

SOMMERKAMPANJE

 

UNN DEG SELV EN SAS UPGRADE DENNE SOMMEREN

Fly mer komfortabelt med SAS Upgrade i sommerferien. For reiser mellom 30. juni og 11. august vil du få kampanjepriser hvis du legger inn et bud på en oppgradering til SAS Plus på flygninger mellom Europa og USA, Kina og Hongkong, og også på flygninger fra/til de Nordiske landene og Sør-Europa. Kampanjen er gyldig når du legger inn et bud med et kredittkort. Det er ikke for sent å unne deg selv en ekstra komfortabel reiseopplevelse ved å legge inn et bud på en oppgradering nedenfor.

Kampanjepriser fra SAS Go til SAS Plus

Kampanjepriser SAS Upgrade fra SAS Go til SAS Plus
Til/fra SEK DKK NOK EUR USD
Skandinavia til Sør-Europa* 350 255 325 35 40
Skandinavia til San Francisco eller Los Angeles 1499 1100 1400 148 175
Skandinavia til New York, Chicago, Boston, Washington eller Miami 1299 850 1200 128 155
Skandinavia til Hongkong, Beijing eller Shanghai 1599 1170 1500 158 185

*Sør-Europa = Østerrike, Bosnia, Kroatia, Den tsjekkiske republikk, Frankrike, Hellas, Italia, Kosovo, Libanon, Malta, Portugal, Spania og Tyrkia

Legg inn et bud 

Flygningsinformasjon

Oppgi etternavn og bestillingsreferanse (kun engelske bokstaver a–z).

Please login to use this functionality.


Oppgradere til SAS Plus eller SAS Business

Du kan oppgradere til SAS Plus på flygninger i Norden og Europa og til SAS Business eller SAS Plus på flygninger til USA og Asia.

 


I SAS Plus kan du


Merk: Du kan bare ta med bagasjen som er inkludert i din opprinnelige billett (1 stykk på 23 kg). 


*Hvis du har kjøpt en bonusbillett, vil du ikke opptjene EuroBonus-poeng på oppgraderingen, da bonusbilletter ikke kvalifiserer for poengopptjening. 


I SAS Business kan du

  • få samme fordeler som i SAS Plus
  • reise i en separat Business-kabin
  • slappe av med massasjefunksjon i setet
  • gjøre om setet til en seng 
  • friske deg opp med et gratis comfort kit
  • nyte en deilig treretters meny og buffet om bord
  • opptjene enda flere EuroBonus-poeng*


Merk: Du kan bare ta med bagasjen som er inkludert i din opprinnelige billett. 

 

*Hvis du har kjøpt en bonusbillett, vil du ikke opptjene EuroBonus-poeng på oppgraderingen, da bonusbilletter ikke kvalifiserer for poengopptjening.

Oppgradering på flyplassen

Hvis du ikke får oppgraderingen du ønsker gjennom SAS Upgrade, kan du alltid oppgradere på flyplassen hvis det er plass på flygningen. Betal med kontanter eller med EuroBonus-poeng.

Oppgradering på Star Alliance-flygninger

Hvis du er medlem i EuroBonus og flyr med en av våre Star Alliance-partnere, kan du bruke poengene dine til å oppgradere billetten fra økonomi til business, eller business til første klasse på vanlige ruteflygninger. Bestill oppgraderingen opptil 24 timer før avreise.  

På SAS-flygninger med Star Alliance kan du bestille en bekreftet oppgradering fra SAS Plus til Business på samme måte som du bestiller oppgraderinger med andre flyselskaper i Star Alliance.

Se priser for oppgraderinger