NEXT GENERATION LOUNGE

ÅPNER PÅ OSLO LUFTHAVN

MANGE SPENNENDE NYHETER

 

Vi har åpnet en splitter ny SAS Lounge på 902 kvadratmeter på Oslo Lufthavn. Du finner den rett innenfor sikkerhetskontrollen og SAS Fast Track.
Den nye SAS Loungen inneholder mange spennende nyheter. Les mer om disse under.

SATS treningsrom i SAS Lounge

Ta deg en treningsøkt i treningsrommet

Treningsrommet drives i samarbeid med SATS og her finner du: 

  • Tredemølle og elipsemaskin
  • Spinningsykkel og romaskin
  • Manualer og matter
  • Kettlebells og multiapparat
  • Dusj, garderobe og toalett
  • Håndklær til utlån og skap med kodelås for oppbevaring av håndbagasje


I tillegg kan du velge mellom 50 ulike online treningsprogrammer.

Du booker tid til loungens treningsrom i SAS app'en.

Treningsrommet er tilgjengelig for alle loungens gjester uten ekstra kostnad. 

Du må ha siste oppdatering av SAS app'en og ha avreise fra Oslo Lufthavn, samt ha sjekket inn på din flygning for å kunne bestille en treningsøkt.

Hvis du kjøper adgang til loungen på flyplassen, kan du ikke booke tid i treningsrommet via appen. Vi jobber med en løsning. Inntil videre vil våre verter i loungen hjelpe deg med booking.

Velvære

Boost energien i høstmørket og prøv et helt eget lysrom utviklet av Philips. Lysrommet har plass til seks personer og gode arbeidsmuligheter.

Få en rask energivende massaje tilbudt av vår partner Soleus. Book en time i SAS appen.

Ta en velfortjent pause i en hektisk hverdag med en 15 minutters energigivende massasje, eller 30, 45, 60 minutter på benken. 

Bestill din behandling i SAS-appen eller spør om en drop-in time i Wellness-avdelingen eller i Loungeresepsjonen.

Du finner prisliste for massasje i SAS appen.

Du må ha siste oppdatering av SAS appen og ha avreise fra Oslo Lufthavn, samt ha sjekket inn på din flygning for å kunne bestille en massasje.

Velkommen!


Mat og drikke

I kjøkkenet finner du et godt utvalg av mat og drikke, inkludert øl og vin. Slapp av med en kopp kaffe brygget av vår barista i vårt sofaområde i sofistikert skandinavsik stil. 
 

Test det seneste innen teknologi

I samarbeid med vår partner HP har vi satt opp et område hvor våre reisende kan teste det siste innen teknologi.

Vårt teknologi-hub er et levende område hvor stadig nye og spennende teknologiske løsninger vil bli presentert. Innledningsvis kommer vi til å demonstrere Virtual Reality, der du kan prøve et tilpasset flyplasspill. Du vil også se de nyeste PC-ene på markedet.

I tillegg til dette vil vi under en periode gi våre kunder sjansen til å få en digital 3D-avatar av seg selv. Hittil er dette en teknologi som er benyttet for å lage 3D-avatarer av kjendiser, fotballspillere i FIFA, kongelige og benyttet i moteverden. Denne teknologien spås å ha en veldig spennende fremtid.

Massasjerom i Domestic Lounge på Oslo lufthavn
Inngang SAS Lounge på Oslo Lufthavn

ADGANG TIL LOUNGEN

Loungen er gratis for reisende i SAS Plus, SAS Business og for EuroBonus Gull- og Diamantmedlemmer, samt Star Alliance Gullmedlemmer. SAS reisende med EuroBonus Basic- og Sølvmedlemskap og alle som reiser med SAS ut fra Gardermoen kan kjøpe adgang til loungen. Du kan bestille adgang til vår nye SAS Lounge når du sjekker inn via nettet, på innsjekkingsautomaten på flyplassen eller i resepsjonen ved loungen.

 

Åpningstider

SAS loungen har åpent syv dager i uken og følger SAS sine rutetider – uansett hvilken avgangstid din SAS-flygning har, så har vi åpent.

Velkommen!

Se vår nye lounge