LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  FORHÅNDSBESTILL MÅLTIDER

  DINING IMAGINED BY TRAVELERS

   

  Gjør reisen enda bedre med et måltid fra vår spesialdesignede meny. Forhåndsbestill en velsmakende frokost, lunsj, middag, salat, sandwich eller et barnemåltid i SAS Go og SAS Go Light på de fleste flygningene i Europa frem til 18 timer før avgang. Betal med kredittkort. 

   


  Tre måter å forhåndsbestille på:

  Kun forhåndsbestilling


  Lunch of the day

  En energigivende lunsj. Lokal og kortreist med sesongbaserte grønnsaker, gryn, fisk, kylling eller kjøtt. Serveres kald med saus ved siden av, for personlig smakstilsetning.

  Kun forhåndsbestilling
  DKK100/ NOK120/ SEK120/ EUR13


  Dinner of the day

  En energigivende middag. Lokal og kortreist med sesongbaserte grønnsaker, gryn, fisk, kylling eller kjøtt. Serveres kald med saus ved siden av, for personlig smakstilsetning.

  Kun forhåndsbestilling
  DKK100/ NOK120/ SEK120/ EUR13


  Kids' meal

  Et ferskt tilberedt måltid med rene smaker, tilpasset våre yngste reisendes behov. Dvs. kjøtt eller kylling med pasta, grønnsaker og en søt godbit.
   

  Kun forhåndsbestilling
  DKK 55 / NOK 65 / SEK 65 / EUR 7


  Dette nøye tilberedte måltidet er praktisk pakket for mennesker som deg. Mennesker som er på farten. Basen er de beste lokale råvarene som sesongen har å tilby. Inspirasjonen kommer fra naturen, kulinarisk historie og moderne tenking i Skandinavia. 

  Enjoy

  Forhåndsbestill eller kjøp om bord


  Salad of the season

  Salat laget med ferske, lokale ingredienser med sesongbaserte og nøye utvalgte grønnsaker og proteinkilder som fisk, kylling eller kjøtt.

  Forhåndsbestill eller kjøp om bord
  DKK 70 / NOK 85 / SEK 85 / EUR 10


  Sandwich med ost

  En håndlaget sandwich med lokal ost og våre beste og ferskeste grønnsaker (vegetarisk med melkeprodukter og egg)

  Forhåndsbestill eller kjøp om bord
  DKK 55 / NOK 65 / SEK 65 / EUR 7

  Pre-order large breakfast


  Breakfast

  En velkomponert frokost med yoghurt, frukt og håndlaget ovnsbakt granola eller müsli. Et utvalg av varmt brød og rugknekkebrød, marmelade, assortert kjøttpålegg, ost, grønnsaker, servert med energigivende juice.

  Forhåndsbestill eller kjøp om bord
  DKK 65 / NOK 75 / SEK 75 / EUR 8
   

  Flygninger i Europa

  Kaffe og te er alltid inkludert. Du kan også kjøpe frokost på flygninger i Europa som er lengre enn 60 minutter. Lunsj, middag, sandwich, salater og barnemåltider er tilgjengelige for kjøp på flygninger som er lengre enn 120 minutter i SAS Go og SAS Go Light. I SAS Plus er all mat og drikke gratis.
   

  Langdistanseflygninger

  Nyt gratis mat og drikke i alle billettklasser på flygninger til USA og Asia. Mer om hvordan vi gjør reisen din komfortabel  Hvis du har matallergier
  eller intoleranser

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies