søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

Forhåndsbestill måltider

Dining imagined by travelers

 

Gjør reisen enda bedre ved å forhåndsbestille et måltid om bord. På menyen vår finner du noe til frokost, lunsj og middag. Legg inn din bestilling opptil 18 timer før avgang i SAS Go på de fleste europeiske flygninger. Når du reiser i SAS Go fra Skandinavia til og fra USA og Asia, kan du forhåndsbestille våre Premium-fastmenyer, som består av ingredienser av høyeste kvalitet.

Frokost, lunsj, middag og barnemåltider

Kaffe og te er alltid gratis om bord. På flygninger på mer enn 80 minutter kan du kjøpe lunsj, middag, salater, smørbrød og barnemåltider i SAS Go. Du kan også kjøpe frokost på flygninger i Europa og Skandinavia som er lengre enn 60 minutter.

brml


Frokost

Deilig frokost med yoghurt, frukt og ovnsbakt granola eller müsli. Utvalg av varmt brød og rugknekkebrød, syltetøy, assortert kjøttpålegg, ost, grønnsaker og energigivende juice. 

DKK 65 / NOK 75 / SEK 75 / EUR 8 / USD 9

 

adml


Dagens lunsj

En energigivende lunsj med lokale sesonggrønnsaker, korn, fisk, kylling eller kjøtt. Serveres kald med saus ved siden av, slik at du selv kan velge hvor mye smak du vil ha.

DKK 80 / NOK 95 / SEK 95 / EUR 11 / USD 13 

 

dlml


Dagens middag 

En energigivende middag med lokale sesonggrønnsaker, korn, fisk, kylling eller kjøtt. Serveres kald med saus ved siden av, slik at du selv kan velge hvor mye smak du vil ha.

DKK 80 / NOK 95 / SEK 95 / EUR 11/ USD 13

saml


Sesongens salat

Salat laget med ferske, lokale ingredienser med nøye utvalgte sesonggrønnsaker og proteinkilder som fisk, kylling eller kjøtt.

DKK 70 / NOK 85 / SEK 85 / EUR 10 / USD 12

kdml


Barnemåltid  

Et fersklaget måltid med enkle smaker, spesielt utformet for unge reisende. Dette kan for eksempel være kjøtt eller kylling med pasta, grønnsaker og en søt godbit.

DKK 55 / NOK 65 / SEK 65 / EUR 7/ USD 8

taml


Sandwich med ost

En håndlaget sandwich med lokal ost og våre beste og ferskeste grønnsaker (vegetariansk med melkeprodukter og egg).

DKK 55 / NOK 65 / SEK 65 / EUR 7 / USD 8


Gluten- eller laktosefri, vegansk, vegetariansk eller uten svinekjøtt?


 • Vegetarisk måltid

  Et lakto-ovo vegetarisk måltid, laget av lokale ingredienser med samme høye standard som øvrige SAS-måltider.

  DKK 95 / NOK 110 / SEK 110 / EUR 11 / USD 12


  Laktosefritt måltid

  Et måltid for laktoseintolerante, laget av lokale ingredienser med samme høye standard som øvrige SAS-måltider.

  DKK 95 / NOK 110 / SEK 110 / EUR 11 / USD 12


  Gluten- og laktosefritt måltid

  Et måltid tilpasset gluten- oglaktoseintoleranse, laget av lokale ingredienser med samme høye standard som øvrige SAS-måltider.

  DKK 95 / NOK 110 / SEK 110 / EUR 11 / USD 12


  Pizza

  Pizza med tomat og mozzarellaost. Perfekt som varm snacks.

  DKK 45 / NOK 55 / SEK 55 / EUR 5 / USD 6


 • Vegansk måltid

  Et vegansk måltid laget med lokale ingredienser i henhold til SAS’ høye standarder.

  DKK 95 / NOK 110 / SEK 110 / EUR 11 / USD 12


  Glutenfritt måltid

  Et måltid tilpasset glutenintoleranse, laget av lokale ingredienser med samme høye standard som øvrige SAS-måltider.

  DKK 95 / NOK 110 / SEK 110 / EUR 11 / USD 12


  Måltid uten svinekjøtt

  Et måltid uten svin, laget med samme høye standard som øvrige SAS-måltider. Kan være vegetarisk eller serveres med kjøtt som lam, fisk eller kylling, avhengig av avreiseflyplass.

  DKK 95 / NOK 110 / SEK 110 / EUR 11 / USD 12

Premium fastmeny

Førsteklasses fastmenyer kan forhåndsbestilles når du reiser i SAS Go fra Skandinavia til og fra USA og Asia. Hver meny serveres med en forrett, en dessert og to drikkevarer som kunden velger selv. Du kan også få snacks til drikkeserveringen. Velg blant fire førsteklasses retter: fugl, grønt, fisk eller kjøtt.

ckml


Premium fjærfemeny

En hovedrett med fjærfe, som kylling eller kalkun, som hovedingrediens. Kjøttet er alltid av høy kvalitet og kombineres vanligvis med poteter og en fyldig saus samt rikelig med grønnsaker.

DKK 150 / NOK 190 / SEK 190 / EUR 19 / USD 23

ghml


Premium grønn meny

Et alternativ der hovedretten er vegetarisk, men med melk og egg; for eksempel pasta med kremet saus eller sesonggrønnsaker med diverse tillegg som sopp, erter, kjerner og urter. Merk at selv om hovedretten er vegetarisk, gjelder ikke dette nødvendigvis for forretten, som kan inneholde for eksempel reker eller roastbiff. Merk at selv om hovedretten er vegetarisk, gjelder ikke dette nødvendigvis for forretten, som kan inneholde for eksempel reker eller roastbiff.

DKK 150 / NOK 190 / SEK 190 / EUR 19 / USD 23

fiml


Premium fiskemeny

En rett der hovedingrediensen er enten fisk eller skalldyr. Siderettene velges for en balansert sammensetting; enten poteter, ris eller pasta som kombineres med en fyldig saus eller smaksatt smør samt rikelig med grønnsaker.

DKK 170 / NOK 220 / SEK 220 / EUR 22 / USD 26

meml


Premium kjøttmeny

En hovedrett som består av førsteklasses rødt kjøtt; enten okse, kalv, vilt, svin eller lam. Kjøttet serveres med utvalgte sideretter, vanligvis poteter og en fyldig saus og alltid rikelig med grønnsaker.

DKK 185 / NOK 240 / SEK 240 / EUR 24 / USD 29


Tre måter å forhåndsbestille på:

 • Når du bestiller på SAS sin nettside

 • INNLOGGING PÅ MINE BESTILLINGER

 • VIA REISEBYRÅET DITT

Merk at dette er eksempler på de ulike måltidene til SAS. Variasjoner kan forekomme. Kaffe og te er inkludert i alle måltider. En juice eller smoothie er også inkludert i frokostmåltidet vårt. Du har mulighet til å kjøpe annen drikke. Merk også at alle våre måltider er tilberedt av leverandører i anlegg hvor nøtter/allergener er til stede. Av den grunn er det en risiko for at spor fra nøtter/allergener kan være til stede, selv i tilfeller hvor allergenet ikke er en del av oppskriften eller oppgitt i ingredienslisten.