søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
CO2-kvoter

CO2-kvoter

I flere tiår har SAS jobbet for å redusere sin klimapåvirkning. Les mer om vårt arbeid her

CO2-utslipp som oppstår under flyging kan bli kompensert for ved hjelp av etablerte kvoteløsninger. SAS kompenserer sine CO2-utslipp på alle ungdomsbilletter samt på våre forretningsreiser.

Under finner du en CO2-kvotekalkulator som du kan bruke for å beregne CO2-utslipp, avhengig av flygning og flytype. Kalkulatoren viser også utslipp av andre drivhusgasser.

Hvis du klikker på «kjøp kvote», kan vi også tilby deg løsninger for CO2-utslipp via vår forretningspartner, Natural Capital Partners (tidligere kjent som The CarbonNeutral Company). Merk at du blir videreført til vår partners nettside. Når du klikker på «kjøp kvote», vil pengene dine investeres i energiprosjekter som genererer en kompensasjon som tilsvarer mengden CO2-utslipp som regnes ut av CO2-kvotekalkulatoren.

Vår portefølje av CO2-kvoter hos Natural Capital Partners er bygget på andre energiprosjekter som erstatter fossilt brensel med fornybar energi. Akkurat nå jobber vi med å kunne tilby muligheten til å oppgradere alle eller deler av en reises drivstofforbruk til biodiesel. Dette alternativet lanseres snart.

Please login to use this functionality.