VI ER STOLTE AV Å PRESENTERE VÅRT NYE OG RASKE WIFI

Kortdistanseflygninger med SAS blir bedre og bedre. Snart vil vårt nye høyhastighets WiFi være tilgjengelig om bord de fleste flygninger i Europa, slik at du kan være tilkoblet under hele reisen.

Få gjort unna litt jobb, sjekk ut restauranten du vil besøke eller last opp et bilde fra turen så snart flyet er i bevegelse. 

WiFi på flygninger i Europa

 

Lett forbindelse

Høyhastighets WiFi innebærer også at du som reisende kan benytte SAS Self Service. Du kan handle, få underholdning og motta skreddersydd informasjon under hele reisen. Din bestillingsreferanse er alt du behøver for å koble til.
 

 

GRATIS FOR EUROBONUS GULL- OG DIAMANT-MEDLEMMER OG REISENDE I SAS PLUS

Vårt høyhastighets WiFi er gratis for EuroBonus Gull- og Diamant-medlemmer og for reisende i SAS Plus. Det er også mulig å kjøpe WiFi om bord på alle våre kortdistanseflygninger mot en liten avgift.

Please login to use this functionality.

INSTALLERING

Installeringen av nytt høyhastighets WiFi på våre kortdistansefly har allerede begynt, og arbeidet er planlagt ferdig innen de neste to årene.


Hold deg oppdatert

Mer informasjon kommer. I mellomtiden kan du se etter WiFi symbolet på døren når du går om bord for å se om flyet du reiser med allerede har fått WiFi installert.

SAS SAMARBEIDER MED NETFLIX

Fremover vil våre kortruter føles enda kortere. Vårt nye partnerskap med Netflix lar deg strømme filmer og serier som om du var hjemme. Så hvorfor ikke ta deg tid til å se de siste episodene av din favoritt Netflix-serie? Det vil føles som om du er fremme på et blunk.

 

Netflix