Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

Aksjeeiere

Tilbud til aksjeeiere

Som aksjonær i SAS får du normalt 10-20 % rabatt på billettprisen (eksklusiv skatter & avgifter) på alle europeiske og skandinaviske reisemål som opereres av SAS. Tilbudene gjelder tur/returreiser og må bestilles via denne siden. Du kan også benytte deg av tilbudet fra flere SAS destinasjoner i Norge mot en tilslutningsavgift. Merk at rabatten kun gjelder for reisende i SAS Go og ikke i SAS Go Light. Prisene i SAS Go Light (som ikke inkluderer bagasje) kan være noe lavere.

I tillegg til at du kan velge mellom mange spennende destinasjoner og mange daglige avganger har du mulighet for å opptjene EuroBonus-poeng samt få barnerabatt på din reise.

Du kan kjøpe så mange flybilletter du ønsker, så inviter gjerne både familie og venner med på din neste reise, men husk da at du selv må være med på hele reisen.

Merk:

  • Tilbudet gjelder kun på strekninger som flys av SAS Scandinavian Airlines.

  • Med SAS aksjonærtilbud kan du alltid ta med deg minst én bagasje (23 kg).

  • Tilbudet gjelder ikke på kampanjebilletter.
  • Alle flyginger tilbys online, og kan bare bestilles på sas.no.  

  • Tilbudene gjelder på europeiske ruter som flys av SAS (ikke våre partnere).

  • Flybillettene kan bare kjøpes tur-retur. Alle billetter er med avreise fra København, Oslo eller Stockholm - det er en mulighet til å kjøpe tilslutningsbilletter fra andre byer i Norge.

  • Tilbudene skal benyttes kun til privat reise. Det er viktig at du deltar på turen. Billettene kan ikke endres eller refunderes.

  • Du må bo minst to netter på destinasjonen eller være borte i løpet av natten mellom lørdag og søndag.

  • Du kan alltid ta med deg minst én bagasje (23 kg).

 

EuroBonus

Du har mulighet til å opptjene EuroBonus-poeng etter gjeldende EuroBonus-regler. Billettene kan ikke betales med EuroBonus-poeng.
 

Barnerabatt

Barnerabatt 0-23 mnd

Barn under 2 år får 90% rabatt av billettprisen, hvis de sitter på foreldrenes fang under flyturen. Det er selvfølgelig også mulig at barnet får sitt eget sete - dette kan da ikke bestilles online. Barnerabatten er i dette tilfellet 25%.

Barnerabatt 2-11 år

Alle barn i alderen 2-11 år (ennå ikke fyllt 12 år), skal ha deres eget sete, og du får selvfølgelig også rabatt her. Innen Europa samt til USA og Asia, er barnerabatten 25% av billettprisen.

 

Øvrige vilkår

Les SAS vanlige regler og vilkår. Disse kan du lese om når du bestiller dine billetter.