LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

   

  FLY MED SAS TIL VISBY

  I perioden 24. juni – 12. august har vi to ukentlige avganger direkte fra Oslo til den historiske byen Visby på Gotland i Sverige.

  Byen er kjent som rosenes og ruinenes by og har lokket til seg turister i over hundre år. I dag er Visby et av Sveriges mest besøkte reisemål. 

   

  EN MIDDELALDERBY

  Uansett hvor du går i Visby vil man legge merke til byens historie, men ringmuren er kanskje det som minner mest om eldre tider. Den mektige muren omgir hele byen og ble bygget på 1200-1300-tallet. Opprinnelig hadde den 29 tårn, og hele 27 av dem eksisterer fortsatt den dag i dag. Var du forresten klar over at dette er Nord-Europas best bevarte bymur? En spasertur rundt bymurene er en fin måte å bli kjent med Visby, og turen er ikke lenger enn 3,5 kilometer.

   

  VISBY HAR NOE FOR ALLE

  Visby har et rikt natteliv med et bredt utvalg av restauranter, puber og kafeer. Liker du shopping, er det nok å velge mellom. Visbys koselige gater er fulle av små butikker som selger alt fra delikatesser til håndverk, mote og design. De fleste av disse småbutikkene finner du langs handlegaten Adelgatan og St. Hans-distriktet, men om du er ute etter de store kjedene bør turen gå til Baltic Centre. Et godt tips er å la de høyhælte skoene bli igjen, for de fleste gatene er dekket med brostein. 

   

  Ta en titt i Scandinavian Traveler for flere gode tips om Visby og Gotland 
  eller besøk Visit Sweden

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies