søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

DRA PÅ SKIFERIE MED SAS

Vi tilbyr deg billige flybilletter til skisteder over hele verden – snøkledde skibakker er aldri langt unna når du bestiller fly med SAS. Og husk at du med SAS Plus billetter får sjekke inn 2 bagasjer x 23 kg, så du enkelt kan ta med deg dine egne ski på reisen.

SAS flyr deg til mange destinasjoner som ligger rett i nærheten av de beste skistedene i byen. Du kan enkelt komme deg videre på egen hånd til herlige skisteder, slik at du kan nyte å stå på ski og massevis av snø.

Fra Alpenes flyplasser finner du som oftest mange gode transportmuligheter til skistedene. For de som har med eget skiutstyr og ønsker friheten til å utforske flere steder, så kan leiebil være et godt alternativ. Her kan du lese mer om noen av våre skisteder, velg nærmeste flyplass og bestill din skireise!

 

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende søker i kalenderen, visse prisavvik kan forekomme når du går videre til bestilling.

Skireise til Frankrike


Chamonix

I østlige Frankrike ved Alpenes høyeste fjell Mont Blanc ligger det populære skistedet Chamonix. Hvis du lengter etter puddersnø, perfekte bakker eller offpist så er dette stedet perfekt for deg. Her kommer skikjørere fra hele verden og nyter sin skiferie. Etter herlige dager i bakken så kan du utforske de mange barene, kaféene og restaurantene i Chamonix for både afterski og middager.

Val Thorens

Bestill en herlig skiferie til Europas mest høyliggende skisted Val Thorens. Skibakkene passer alle aldre og ønsker. Herlig skikjøring på dagen kan komplementeres et flott tilbud av nattklubber og musikk på kvelden.

Les mer om populære skidestinasjoner i Frankrike

Avoriax, Chamonix, Flaine, La Grave Tignes, Val d'Isere og Val Thorens

Skireise til Sveits

 

Verbier

I kommunen Bagnes i de sveitsiske Alpene ligger Verbier. Verbier er et veldig populært skisted for alle skikjørere i alle aldrer. Hvis du ønsker en litt mer luksuriøs skiferie så er Verbier et perfekt alternativ. Kanskje du også får øye på en kjendis hvis du har flaks! Gode bakker og fantastisk offpist kan garanteres. Fyll hverdagen med spenning og bestill din skireise til Verbier allerede i dag!

Les mer om populære skidestinasjoner i Sveits

Davos, Engelberg, Saas-Fee, St Moritzs, Verbier, Wengen og Zermatt

Skireise til Østerrike

 

Innsbruck

I desember åpner SAS en ny rute fra København til Innsbruck i Østerrike! Ruten vil gå hver søndag frem til slutten av mars. Med den nye ruten når man hele 15 skidestinasjoner i Europa fra Skandinavia.

Vi setter også inn en ny avgang til Salzburg fra februar t.o.m. mars og flyr dermed to ganger hver lørdag.

Les mer om populære skidestinasjoner i Østerrike

Bad Gastein, Garmisch-Partenkirchen, Innsbruck, Kitzbühel, Lech Zürs, Zell am See, Saalbach og St Anton am Arlberg

Skisteder i Norge og Sverige

Hvis du ønsker å dra på skiferie litt nærmere hjemme, så finnes det mange herlige skisteder i Skandinavia å velge i mellom. Både slalom og langrenn er populært i dag og her finnes det gode forutsetninger for holde hele familien aktiv. Hva med for eksempel en skireise til Vemdalen eller pittoreske Lillehammer i vårt vakre land?

Mer om skikjøring i Skandinavia

 

Les mer om populære skidestinasjoner 

Sverige

Björkliden, Duved, Kiruna, Riksgränsen, Vålådalen og Åre

Norge

Geilo, Hemsedal, Lillehammer, Oppdal, Oslo/Tryvann, Trysil, Tromsø, og Voss

Skidestinasjoner i Italia

Cervina, Champoluc, Cortina, Courmayeur, Limone, Livigno og Sestriere 

Tips til skireisen

Vi tenkte å gi deg et par tips om hvordan du kan få det meste ut av skiferien din.

Les om hvordan du forbereder deg best for skibakken, slik at du holder varmen og få det meste ut av skireisen

Populære destinasjoner