søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Dra på golfreise med SAS

Vi flyr deg til toppdestinasjoner for golf hvor du kan oppleve og spille på golfbaner i verdensklasse! Merk deg at bagasjen er inkludert i prisen når du reiser med SAS Plus, så det går helt fint å ta med golfbagen på reisen. Pakk ned golfklubbene og bestill golfreisen allerede i dag!

Vi flyr til flere herlige golfdestinasjoner, fra sørlige Spania til nordlige Skottland. Reis med oss til golfbyer som Malaga, Alicante, Manchester, Dublin, Edinburgh, Genève, London, Malta, Milano, Nice, Palma de Mallorca og Paris – steder som dessuten har mye mer enn å golf å tilby på. På våre golfdestinasjoner får du alt fra long stay golfreiser til en golfweekend, alt etter dine ønsker for en golfreise.

En stor fordel med å fly med oss er at du alltid lander på flyplasser som ligger sentralt, slik at du ikke trenger å bruke unødvendig tid på å reise til/fra hotellet og golfanlegg. Du finner et rikt utvalg av golfdestinasjoner her nede og du kan enkelt bestille din golfreise direkte i bestillingsskjemaet her på denne siden!

Golfreiser til Europa

Edinburgh

Byens historiske bakgrunn gjør den til et fascinerende sted. I de siste årene har Harry Potter turismen vokst eksponentielt. Fans fra hele verden kommer hit for å oppleve steder fra disse bestselgende bøkene. Reis hit om du vil oppleve golf i historiske Skottland, som også er golfens mekka!

Palma de Mallorca

Den flerkulturelle byen Palma er en herlig blanding av gammelt og nytt. Gatene er fulle av fortauskafeer og koselige barer og i de trange gatene finner man palasser og monumenter fra middelalderen. Etter en 4 timers golfrunde finnes det mye annet å utforske!

Malta

Malta – Middelhavets perle - er et perfekt reisemål for golfreiser. De varme vindene fra Nord-Afrika garanterer et behagelig, mildt klima hele året rundt. Den beste tiden å reise hit er april - oktober. Malta byr også på et rikt utvalg av severdigheter og opplevelser hvis du vil oppleve mer enn bare golf.

London

London er ganske enkelt den perfekte storbyreisen, og Gjenbesøk blir bare mer og mer populære. London er en av verdens største byer og en favorittdestinasjon blant nordmenn. Her finnes det flere ulike golfbaner som er verdt et besøk.

Nice

Nyt den Franske Riviera! Hvis du lengter etter sol og varme så har du funnet riktig sted. Nice har over 300 dager med sol i året. Som Frankrikes 5. største by, er Nice en fin opplevelse uansett om du har lyst på en golfreise, weekendreise eller storbyreise.

Milano

Fly til Milano på en weekendreise eller golfreise. Milano er Italias nest største by og mye opplevelsene byen har å by på handler om å nyte. Alt fra en myk skummende kopp cappuccino, gjennom milansk mat, til teater, klassisk musikk og kunst.

Genève

Fly til vakre og kosmopolitiske Genève. Byen er kjent for sine mange urmakere, den store bilmessen som årlig trekker til seg 700 000 besøkende, samt den lokalproduserte gode vinen.

Paris

Få byer er fylt med mer romantikk enn Paris. Bare forestill deg en middag for to med vin og god mat på en pittoresk restaurant. Paris har mange goder. En av dem er naturligvis at byen er verdens motehovedstad, og i tillegg er også Paris kjent for sine golfbaner.

Dublin

I tillegg til golfbaner har Dublin et rikt shopping- og kulturliv. Utvalget av merkevarer har økt og Irske designere har fått sjansen til å vise hvor dyktige de er. Musikk er dessuten også svært viktig i Dublin. Her kan du lytte på morgendagens irske stjerner mens du drikker en pint Guiness på 19. hullet.

Malaga

Malaga er Costa Del Sols største by og et lett og praktisk ferieområde for mange nordmenn. I tillegg til fine golfbaner så har byen mange gode restauranter, spennende uteliv og et stort tilbud av hotell og butikker.

BESTILL REISE

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende søker i kalenderen, visse prisavvik kan forekomme når du går videre til bestilling.

Anbefalte
golfbaner

Irland: Druids Glen

Sveits: Evian Masters Golf Club

Storbritannia: Stoke Park

Italia: Le Robinie Golf Club

Frankrike: Dolce Chantilly

Har du en  DU EN DRØM om å forberede ditt golfspill?

Kanskje du vil dra på en golfreise for gjøre akkurat det. Hvis du vil få noen gode tips på hvordan kan forbedre ditt golfslag og golfspill før reisen, så kan du lese om hvordan du blir en bedre golfspiller her:

Slik forbedrer du golfspillet ditt på golfreisen

Vil du få flere tips om golfbaner som du ikke bør glipp av, kan du lese om favorittgolfbanene til dobbeltvinneren av Solheim Cup, Caroline Hedwall